StoryEditor

Auto na služobnú cestu na pár klikov? S „požičovňou“ Škoda GO v mobile máte nové auto rýchlo a bez zbytočných papierovačiek

14.09.2023, 00:00

Služobné auto na pár klikov s okamžitým vyzdvihnutím, na ľubovoľný čas a bez zbytočného papierovania? Zdá sa to byť nemožné, no s novou službou Škoda GO prichádza nová éra v požičiavaní vozidiel. Ak potrebujete vozidlo na príležitostnú služobnú cestu – či už malé, veľké, sedan, liftback, kombi, elektrické, spaľovacie, vybavené alebo menej vybavené – Škoda GO je tu pre vás. Vďaka tejto unikátnej službe si v priebehu niekoľkých minút v aplikácii jednoducho vyklikáte auto podľa vlastných potrieb a už o chvíľu môžete začať jazdiť.

Advertisement

AdvertisementTáto progresívna platforma mení spôsob, akým si ľudia či firmy požičiavajú autá, prináša flexibilitu, pohodlnosť a udržateľnosť pri každodennom cestovaní. Myšlienka Škoda GO je jednoduchá a postavená na tom, ako si prenajať vozidlo priamo od autorizovaného predajcu Škoda tou najjednoduchšou formou – cez mobilnú aplikáciu a bez obmedzení, teda na dobu, počas ktorej vozidlo skutočne potrebujete.

V aplikácii, ktorá je dostupná pre operačné systémy Android a Apple iOS, sa stačí registrovať a vybrať si jedno z ponúkaných vozidiel. V prehľadnom zozname vidíte vozidlo, jeho cenu za prenájom na vybraný časový úsek, ako aj vzdialenosť od vašej aktuálnej polohy. Vďaka tomu tak vidíte okamžite to najdôležitejšie pre výber vášho vozidla na najbližšiu služobnú cestu.

Najširšia sieť autopožičovní na Slovensku

Škoda GO je k dispozícii pre zákazníkov po celom Slovensku, ktorí si môžu vybrať jedno z množstva vozidiel značky Škoda u ktoréhokoľvek zo zapojených autorizovaných dílerov. Tých je aktuálne 23, čo znamená, že služba je dostupná v každom kraji a v každom väčšom slovenskom meste. To robí zo služby Škoda GO najväčšiu značkovú sieť autopožičovní na Slovensku, ktorá je aj najbližšie k zákazníkom.

Ponuka počíta s modelmi ako Škoda Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq, Kodiaq či Enyaq, ktoré sú vhodné či už na rýchle vybavovanie pracovných stretnutí po meste, alebo na dlhšiu cestu za dobrodružstvom. Vďaka prehľadnej mobilnej aplikácii odpadá zložité zisťovanie dostupnosti a papierovačky v bežných autopožičovniach. Navyše, doklad si jednoducho môžete zaradiť do účtovníctva.

image
Škoda Auto
                         

Príklad výpočtu prenájmu vozidla Škoda Fabia cez Škoda GO (ponuka sa líši v závislosti na individuálnej cenovej politike každej autopožičovne):

1 - 2 dni = 29 eur/deň

3 – 6 dní = 23,20 eur/deň

7 – 13 dní = 20,30 eur/deň

14 – 29 dní = 17,40 eur/deň

30+ dní = 14,50 eur/deň

V cene prenájmu je zahrnuté poistenie a denný nájazd 200 km/deň. Každý kilometer navyše je spoplatnený sumou 0,20 eur/km. Záloha za vozidlo je 200 eur a bude vrátená po odovzdaní vozidla.

                                              

 

So Škoda GO tak šetríte nielen čas, ale i financie. Pre viac informácií o ponuke vozidiel, cenách, ako aj dostupnosti si stiahnite apku Škoda GO. Pre základné informácie navštívte webstránku www.skodago.sk, alebo sa informujte u participujúcich autorizovaných predajcov značky Škoda.

image
Škoda Auto

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
27. apríl 2024 20:56