StoryEditor

Bývať a pracovať v rovnakej štvrti? S vlastnou kanceláriou v bratislavskom ZWIRN OFFICE žiadny problém

18.10.2023, 00:00

Cestovanie medzi bývaním a prácou každého z nás stojí ročne stovky hodín času. Kto sa rozhodne pre novú ružinovskú štvrť ZWIRN, tento čas získa späť pre seba a svoju rodinu. Stačí si kúpiť bývanie a vlastnú kanceláriu v novej kancelárskej budove ZWIRN OFFICE, ktorá sa už stavia na rohu Košickej a Svätoplukovej ulice. Vlastné firemné priestory v štvrti, ktorá ponúka na kompaktnom území kombinácii bývania, obchodu a služieb aj kancelárskych priestorov, sú veľkou výhodou.

Novú kanceláriu blízko centra Bratislavy si viete kúpiť

Na rohu Košickej a Svätoplukovej ulice v blízkosti autobusovej stanice Nivy vyrastá kancelárska budova ZWIRN OFFICE. Na 12 poschodiach bude mať po dokončení viac ako 9 600 m2 kancelárskych priestorov. Fínsky developer YIT Slovakia, ktorý stavia celú štvrť,  navrhol novú administratívnu budovu tak, aby v nej priestory mohli vlastniť malé aj väčšie firmy. V budove sú tak dostupné malé kancelárie s plochou už od 30 m2. Záujemca o kúpu firemného sídla si môže kancelárie ľubovoľne vyskladať podľa svojich potrieb. „V súčasnosti túto možnosť využilo viacero klientov z radov poradenských, právnych a IT spoločností a vznikli tak exkluzívne kancelárie s výhľadom na Bratislavský hrad. Pre spoločnosti, ktoré potrebujú mať reprezentatívne priestory vo vlastníctve, je ZWIRN OFFICE jedinečná voľba, pričom pre klientov zabezpečujeme aj vyhľadanie vhodného a toho správneho úveru v spolupráci s piatimi bankami,poznamenáva Michaela Ochmanová, manažérka komerčných priestorov vo YIT Slovakia.

Zásadným rozdielom oproti iným kancelárskym budovám je možnosť kúpiť si firemné priestory do vlastníctva. „Koncept predaja kancelárskych priestorov úspešne funguje vo viacerých krajinách Európy. Nakoľko ponúkame priestory aj s nižším výmerami, na svoje si prídu aj menšie firmy, ktoré nemusia platiť prenájom priestorov a prispôsobia si kanceláriu plne svojim požiadavkám. Vlastná nehnuteľnosť je veľmi dobrá príležitosť na výhodnú investíciu, ktorá je dlhodobo stabilná,“ hovorí Peter Dovala, riaditeľ developerských projektov YIT Slovakia.

Hneď niekoľko dôvodov pre kúpu

Kúpa vlastných priestorov má hneď niekoľko výhod. Pri dlhodobo rastúcich cenách nehnuteľností ide o investíciu, ktorej hodnota bude ďalej rásť. Vo vlastných priestoroch sa firmy tiež vyhnú každoročnému zdražovaniu nájmov, ktoré je v kancelárskych budovách bežné. Budova ZWIRN OFFICE je zároveň umiestnená na mieste s veľkým pohybom ľudí a vynikajúcou dopravnou dostupnosťou. Jej poloha je zásadným benefitom ako pre zákazníkov, tak aj pre zamestnancov. Dopravný uzol Nivy v bezprostrednom susedstve s mestskými autobusmi, trolejbusmi a prímestskou dopravou ponúka hneď niekoľko možností, ako sa rýchlo dostať do ZWIRN OFFICE. Okrem toho okolo budovy vedú aj cyklotrasy a v budúcnosti sa plánuje v blízkosti dostavba električkovej trate.

Zabezpečené financovanie v najväčších bankách. A pre členov komôr bez dokladovania

Michaela Ochmanová potvrdzuje aj záujem klientov o zabezpečenie úveru. „Na základe dopytov od klientov sme spustili služby poradcu pre biznis úvery. Spolupracujeme s piatimi najväčšími bankami na Slovensku. V prípade, ak je klientom člen profesnej komory, je možné čerpať úver bez predkladania finančných výkazov do hodnoty 250 000 eur.“

Kancelárie sa dajú prispôsobiť na mieru

YIT Slovakia pristupuje k požiadavkám každého z klientov – budúcich majiteľov kancelárskych priestorov – osobitne a zohľadňuje ich nároky na kancelárske priestory. „Niektorých záujemcov o naše administratívne priestory oslovuje ,activity based’ koncept kancelárií, kde náplň práce určuje miesto, ktoré zamestnanec využíva. Pre sústredenú prácu im vieme vytvoriť tzv. tiché miestnosti a na podporu spolupráce zaujímavé kreatívne zóny. Každému záujemcovi vieme vopred navrhnúť koncept priestorov presne podľa jeho požiadaviek,“ hovorí Michaela Ochmanová.

image

ZWIRN OFFICE

YIT SLOVAKIA

Novostavba ponúka vysoký štandard

ZWIRN OFFICE sa bude vyznačovať vysokými technickými štandardmi, okrem iného inteligentným riadiacim systémom budovy a komplexným bezpečnostným a monitorovacím systémom. Na prízemí bude k dispozícii recepcia a zdieľaná zasadacia miestnosť, parkovanie zabezpečí viac ako 160 parkovacích miest v podzemí. Cyklisti budú mať k dispozícii cyklostojisko. Plánovaná je aj zdieľaná pobytová terasa s výhľadom na hlavné mesto na 7. podlaží. Príjemné pracovné prostredie pomôžu vytvoriť otvárateľné okná, ktoré zabezpečia aj dostatok denného svetla. Otvorenie budovy ZWIRN OFFICE je naplánované na prelom rokov 2024/2025.

Bývať a pracovať v jednej štvrti je ideál

Asi najväčšou výhodou pre budúcich majiteľov kancelárií je bývať aj pracovať v jednej štvrti. Mať byt len pár desiatok metrov od pracovných priestorov je splnený sen pre mnohých podnikateľov. ZWIRN túto možnosť ponúka s bytovými domami a budovou ZWIRN OFFICE v bezprostrednej blízkosti.

ZWIRN OFFICE zároveň spĺňa všetky požiadavky konceptu 15-minútového mesta. Ekologickým spôsobom – pešo či na bicykli –  sa dá rýchlo dostať k škole, škôlke, obchodom, reštauráciám, kaviarňam a ďalšej občianskej vybavenosti.  „Keď si kúpite v ZWIRNe byt aj kancelárske priestory, odpadne vám starosť o dopravu do práce a domov. To je úspora stoviek hodín ročne, nehovoriac o nulovom strese,“ dodáva Peter Dovala.

V ZWIRNe nájdete miesto na oddych aj prácu na čerstvom vzduchu

Zmiešanej štvrti ZWIRN dominuje historická budova Pradiarne 1900 so svojím minimalistickým nadčasovým dizajnom a výnimočným priemyselným geniom loci. Veľkorysé námestie pri Pradiarni, ktorého základnými prvkami sú parter bohatý na občiansku vybavenosť a služby, zeleň, voda a umenie, prináša zamestnancom kancelárií i obyvateľom z okolia priestor na zábavu, nákupy, prácu, občerstvenie, ale aj relax a chvíľku na spomalenie. Menší pocket park pre biznis zase poskytne majiteľom a zamestnancom firiem sídliacich v ZWIRN OFFICE priestor na prácu v príjemnom exteriéri. Administratívnu budovu a rezidenčný blok ZWIRN 3 okrem toho prepojí zelený dvor, ktorý bude spolu s centrálnym námestím ideálnym miestom na obednú prestávku či stretnutie po náročnom pracovnom dni.

Ak vás zaujali firemné priestory v ZWIRN OFFICE, ozvite sa nám na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo telefónne číslo 0902 678 996.

Viac informácií nájdete na webe projektu ZWIRN OFFICE.

ZWIRN OFFICE v skratke

  • Na rohu Košickej a Svätoplukovej ulice v Bratislave
  • 12 poschodí/9 600 m2 kancelárskych priestorov
  • Priestory na predaj do vlastníctva
  • Kancelárie od 30 m2
  • Flexibilné rozloženie priestorov podľa individuálnych požiadaviek
  • Zdieľaná terasa na 7. poschodí
  • Cyklistické stojisko aj parkovanie pre autá
  • Bezbariérový prístup
  • Začiatok výstavby: 2. kvartál 2022
  • Plánovaná kolaudácia: 4. kvartál 2024/1. kvartál 2025
menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
28. apríl 2024 18:16