StoryEditor

Zabudnite na nudné jesenné nápoje. S rastlinnými alternatívami mlieka od Body&Future si pripravíte jesenné latté ako od baristu!

20.10.2023, 00:00

Jeseň je tu opäť! A to znamená jediné - čas vašich obľúbených jesenných nápojov. Aj vy sa tešíte, že si opäť dáte svoje obľúbené tekvicové latte, vanilkovú kávu alebo karamelové cappuccino s hustou a krémovou penou? S rastlinnými nápojmi od Body&Future sa môžete stať baristom aj v pohodlí svojho domova. Tieto rastlinné alternatívy mlieka majú dokonalú chuť a penu a navyše obsahujú množstvo prospešných zložiek. Vyskúšajte novinku Oat Barista, ktorá bola inšpirovaná baristami a namiešajte si dokonalé latte, aké tu ešte nebolo.

Farebná paleta chutí – rastlinné nápoje Body&Future

Základom chuťovo vyladeného jesenného nápoja je nielen dobrá káva, ale aj kvalitný rastlinný nápoj, ktorý dodá káve jemnú a lahodnú chuť a tiež potrebné vitamíny, bielkoviny a minerály. Tie od slovenskej značky Body&Future sa môžu pochváliť kvalitným zložením obohateným o vápnik a vegánsky vitamín D3. Na výber je množstvo lahodných príchutí: kokosová, mandľová, kakaová, sójová alebo ovsená verzia. Podľahnite kúzlu týchto rastlinných alternatív mlieka, ktoré uspokoja každý mlsný jazýček.

image
Body&Future

Novinka Oat Barista: To pravé ovsené, nšpirované baristami

Ak patríte medzi náročných gurmánov, ktorí si radi doprajú kávu s originálnym latte artom vytvoreným z peny, ako v kaviarni, aj v pohodlí domova môžete vyskúšať nový Oat Barista. Ten bol špeciálne vyvinutý v spolupráci s baristami a poteší vás svojou lahodnou krémovou textúrou a neutrálnou chuťou, ktorá je navrhnutá tak, aby neprekrývala jemnú arómu kávy. Rastlinný nápoj vás poteší aj tým, že bol vyrobený z kvalitného slovenského ovsa, pramenitej vody a je obohatený o vzácny MCT olej a rovnako ako ostatné rastlinné nápoje Body&Future, tiež o vegánsky vitamín D3 a vápnik. Dokonca neobsahuje žiadny pridaný cukor.

Tipy na jesenné drinky ako z kaviarne

Pripravte si skvelé jesenné horúce nápoje ako z kaviarne. Všetko, čo potrebujete je niekoľko ingrediencií a lahodné nápoje od Body&Future. Tak hurá na to!

image
Body&Future

Cinnamon milk s Oat Barista

Postačí zohriať 1 šálku rastlinného nápoja Body&Future Oat Barista. Pridaj 1 lyžičku medu alebo agávového sirupu, štipku mletej škorice a lyžičku vanilkového cukru. Premiešajte a ak chcete dodať nápoju aj kávovou chuť, primiešajte jedno espresso. Na záver môžete ozdobiť šľahačkou z rastlinnej smotany Body&Future Cuisine a korením.

Kurkuma latté s mandľovým nápojom

Ohrejte mandľový nápoj Body&Future Almond, pridajte polku čajovej lyžičky kurkumy, štipku mletej škorice, štipku mletého zázvoru a polku čajovej lyžičky vanilkového cukru. Potom doslaďte medom a pridajte štipku čierneho kroenia. S korením to nepreháňajte a počas prípravy ochutnávajte a pridávajte ho len podľa potreby a chuti. Až bude nápoj chuťovo vyladený a zahriatý, prelejte ho do šálky. Pokiaľ tužíte po dokonalej konzistencii, môžete pred podávaním ešte rozmixovať zmes mixérom.

A aký jesenný nápoj s rastlinnými alternatívami mlieka od Body&Future bude váš tohtoročný favorit?

image
Body&Future

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
27. apríl 2024 18:06