StoryEditor

Nábytok do malých predajní: Kreatívne riešenia pre optimalizáciu priestoru

06.11.2023, 00:00

Zariadiť veľkometrážnu predajňu zvládne takmer každý. Skutoční profesionáli však zvládnu premeniť malú predajňu na útulné miesto, v ktorom je tovar štýlovo prezentovaný, prehľadne usporiadaný a prakticky uložený.

Zariaďovanie menších obchodným priestorov prináša rôzne výzvy. Ak aj vy premýšľate, ako využiť každý kúsok predajnej plochy efektívne, čítajte ďalej. Poradíme vám, ako optimalizovať malé obchodné priestory.

Prvý krok – plán predajne

Skôr než sa začnete venovať výberu nábytku do predajne, zamerajte sa na rozloženie miestnosti. Skúste sa na krátky moment stať vašim ideálnym zákazníkom. Čo by mal vidieť vo výklade? Ktoré produkty mu chcete ukázať po vstupe do predajne? Aký doplnkový tovar mu ponúknete pri pokladni?

image

Vedeli ste, že väčšina ľudí nakupuje v protismere hodinových ručičiek? Po vstupe do predajne sa ako prvé pozrie doprava, umiestnite svoj najlepší produkt práve sem.

freepik.com

Nábytok do malej predajne

Teraz keď už máte konkrétnejšiu predstavu o tom, ako by mal priestor predajne vyberať, môžete začať vyberať nábytok. Základ väčšiny predajní tvorí najčastejšie regálový systém s policami alebo konzolami doplnený o štendre alebo sklenené vitríny.

image

Celkový dojem z priestoru vám najlepšie ukáže návrh a vizualizácia predajne. Nechajte si vypracovať návrh na zariadenie predajne od profesionálov z Medcom-u. Stavte na rokmi overenú kvalitu a desiatky spokojných referencií.

medcom.sk

Celkový dojem z priestoru vám najlepšie ukáže návrh a vizualizácia predajne. Nechajte si vypracovať návrh na zariadenie predajne od profesionálov z Medcom-u. Stavte na rokmi overenú kvalitu a desiatky spokojných referencií.

Štender šetrí miesto – dokážete naň umiestniť pomerne veľké množstvo tovaru. Produkty vystavené na štendri pôsobia prehľadne a elegantne. Na prezentáciu produktov môžete využiť rôzne druhy stojanov.

Sklenené vitríny predstavujú riešenie 2 v 1. Keďže sklo odráža svetlo, v malej predajni určite oceníte okrem vynikajúcej prezentácie tovaru aj zvýšenie svetelnosti. Ak si zvolíte sklenené vitríny s úložným priestorom, získate aj možnosť bezpečne odložiť skladové zásoby najčastejšie predávaných produktov. Presvetliť predajňu pomôžu aj zrkadlové plochy.

image

Dôležitý krok pri zariaďovaní predajne je okrem samotného výberu nábytku aj jeho montáž. Odbornú montáž oceníte najmä pri skladaní zložitejších prvkov – predstavuje záruku bezpečnosti a dlhej životnosti jednotlivých prvkov.

freepik.com

Kreatívne riešenie pre optimalizáciu priestoru nechajte na odborníkov

Lámete si hlavu nad tým, ako prakticky a moderne zariadiť menšie obchodné priestory? Aký nábytok vybrať a ako ho čo najlepšie vzájomne kombinovať? Na menšej ploche je naozaj potrebné efektívne využiť každý milimeter. Riešením je komplexný návrh predajne s nábytkom na mieru.

image

Nebuďte v tom sami, využite služby profesionálov z Medcomu-u, ktorí majú už viac ako 20 ročné skúsenosti s navrhovaním aj odbornou montážou nábytku pre rôzne typy predajní. Vo vlastnej výrobe vyrábajú kvalitný moderný nábytok, ktorý dokonale vynikne vo vašej novej predajni.

freepik.com

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
02. máj 2024 01:29