StoryEditor

Klenot opäť v ponuke

13.12.2023, 00:00

Spoločnosť Nestville Distillery uskutočnila po prvýkrát vo svojej histórii dražbu svojho najväčšieho klenotu. Práve v tento vianočný čas môžete získať Európsku Whisky Roka 2019!

Výnimočná udalosť pre milovníkov whisky umenia

Táto whisky si svojou chuťou získala nie len náročných kritikov ale aj srdcia whisky nadšencov. Nestville Whisky Master Blender 2017 je už vypredaná, čím sa stala pre milovníkov whisky raritou na trhu. Spoločnosť Nestville Distillery sa po dlhom uvážení a vzhľadom na vysoký záujem rozhodla usporiadať výnimočnú udalosť – online aukciu fľaše 8-ročnej Nestville Whisky Master Blender. Keďže sa blíži vianočný čas, rozhodli sme sa časť vydraženej sumy venovať na dobročinné účely. Zároveň je dražba jedinečnou príležitosťou získať si túto cennú whisky a byť hrdým vlastníkom jedného z posledných exemplárov s číslom fľaše 973 z archívnych zásob spoločnosti. 

image
Nestville

Dokonalá harmónia chuti

Nestville Whisky Master Blender 2017 8yo je prvá whisky zo špeciálnej limitovanej edície Nestville Whisky Master Blender. Pre dosiahnutie dokonalej harmónie chuti whisky sme starostlivo vybrali a zmiešali destilát v sériách zo štyroch dubových sudov najlepších výrobných šarži z archívnych sudov, ktoré boli naplnené na zrenie v roku 2009. Táto limitovaná edícia získala obdiv a uznanie od whisky kritika Jima Murraya, ktorý ju v roku 2019 vyhlásil vo svojej knihe Whisky Bible ako Európsku Whisky Roka. Udelil jej bodové hodnotenie 95,5 z celkových 100 bodov. Toto prestížne ocenenie potvrdzuje vysokú kvalitu a jedinečnosť tejto whisky.

Veríme, že vďaka tejto aukcii si Nestville Whisky Master Blender 2017 8yo aj naďalej zanechá svoje miesto v srdciach zberateľov a znalcov tohto vzácneho umenia. Neváhajte a doplňte svoju zbierku o tento výnimočný kúsok a doprajte si veselé Vianoce spolu s Nestville Whisky.

Aukcia prebieha od 05. - 24. 12. 2023. Viac informácií sa dozviete na www.nestvillepark.sk

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
27. apríl 2024 21:42