StoryEditor

Hľadáte unikátny vianočný darček? Skúste krypto darčekové poukážky!

13.12.2023, 00:00

Prečo by ste mali zvážiť krypto poukážku ako vianočný darček? Zistite, prečo by krypto mohlo byť v roku 2024 ziskové.

Aj keď rok 2023 nebol pre mnohých ľahkým rokom z finančného hľadiska, kryptomenám sa darilo výnimočne dobre. Predpokladá sa, že rok 2024 bude pre kryptomeny ešte lepším. Preskúmajte s nami kľúčové dôvody, ktoré poukazujú na to, že kryptomeny budú v budúcom roku rásť.

Regulácia kryptomien sa stáva realitou. Kryptomenové spoločnosti na Slovensku budú pod dohľadom Národnej banky Slovenska, čo zvyšuje bezpečnosť investícií. S ochranou klientov ako hlavným cieľom regulácie sa predpokladá zvýšený záujem o investovanie do kryptomien. Odhaduje sa, že počet používateľov kryptomien na celom svete by mohol v priebehu piatich rokov dosiahnuť viac než 1 miliardu ľudí.

Na americkom trhu sa veľké korporácie začínajú otvárať Bitcoinu, začleňujúc ho dokonca do dôchodkových plánov. Očakáva sa skoré schválenie prvých Bitcoinových investičných fondov, čo môže znamenať príliv nových investorov do kryptomenového trhu.

Zároveň sme na prahu ďalšieho halvingu Bitcoinu, ktorý sa deje každé štyri roky a redukuje množstvo novo vyťažených Bitcoinov na polovicu. Tento proces vedie k obmedzeniu ponuky na trhu, čím sa zvyšuje dopyt. Po každom predchádzajúcom halvingu došlo k výraznému nárastu ceny Bitcoinu. Napríklad, po poslednom halvingu v roku 2020, cena Bitcoinu vystrelila z 8,000 EUR na takmer 53,000 EUR v priebehu len 1,5 roka!

Fumbi vám teraz prináša NOVINKU. Umožnite svojim blízkym nielen vstup do sveta kryptomien, ale aj možnosť investovania do budúcnosti. Darujte svojim blízkym na Vianoce pod stromček kryptomeny v podobe darčekových poukážok od Fumbi.

image
Fumbi

Darčeková poukážka

  • S krypto darčekovými poukážkami umožníte svojim blízkym nielen vstup do sveta kryptomien, ale aj možnosť investovania do budúcnosti.
  • Bez ohľadu na to, či poukážku darujete skúsenému investorovi alebo úplnému nováčikovi, poukážky od Fumbi sú prispôsobené potrebám každého.
  • Hodnota Darčekových poukážok začína na sume 50 €.
  • S poukážkami od 50 € si môžete vybrať z viacerých inovatívnych produktov.

Potešte svojich blízkych jedinečným spôsobom - darovaním kryptomien prostredníctvom Darčekových poukážok od Fumbi.

Nech už máte akékoľvek skúsenosti s kryptomenami, spoločnosť Fumbi vám môže pomôcť. Táto slovenská spoločnosť poskytuje ľahké a bezpečné investovanie do kryptomien, vhodné pre každého. Spoločnosť Fumbi, pôsobiaca na trhu viac ako päť rokov, si vybudovala reputáciu spoľahlivého lídra v oblasti investícií, pomáhajúc viac ako 130-tisíc klientom.

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
28. apríl 2024 07:01