StoryEditor

Prečo investovať do digitálnych tokenov: Prípad BTMT

21.12.2023, 00:00

Nielen nadšenci do kryptomien, ale aj investori na širšom finančnom trhu sledujú najnovšie trendy na krypto scéne. Okrem nových blockchainových technológií ich čoraz viac zaujíma, kde, kedy a ako vznikajú nové tokeny. Investovanie do tokenov má zmysel – za predpokladu, že za nimi stojí transparentný projekt prinášajúci držiteľom tokenov materiálne výhody.

  • Ako sa určuje hodnota tokenu?
  • Čo stojí za úspechom tokenu BTMT?
  • Ako môžu obchodníci profitovať z rastu BITmarkets?

Token je digitálne aktívum s hodnotou určenou jeho účelom. Užitkové tokeny sú formou obchodovateľných výhod účastníkov určitého projektu. Prípad tokenu BTMT (BITmarkets Token) predstavuje výhody držby tokenu a zároveň nesie hodnotu, ktorá by sa mala časom zvyšovať.

BTMT prichádza na trh s cieľom zvýšiť svoju hodnotu

Kryptoburza BITmarkets predstavila svoj token BTMT, ktorý je natívny pre platformu, na jar 2023. "Do polovice júna sme uskutočnili private sale BTMT v hodnote viac ako milión dolárov. Len nedávno sme ukončili fázu predpredaja, v rámci ktorej mali obchodníci BITmarkets možnosť kúpiť token za najatraktívnejšiu cenu pred public sale," zhrnul prvé fázy uvedenia tokenu na globálnu scénu Peter Sumer, generálny riaditeľ BITmarkets.

Vo fáze predpredaja bola cena BTMT stanovená na 1 BTMT = 0,083 MATIC.* Počiatočná cena pre public sale, ktorý sa začal 1. novembra 2023, bola stanovená na 0,166 MATIC. Cieľom tokenu bolo odvtedy zvýšiť hodnotu smerom k 0,200 MATIC, čo predstavuje nárast o viac ako 20 % oproti počiatočnej cene public sale.

Vďaka optimistickej nálade na trhu s kryptomenami v novembri 2023 cena MATIC prudko vzrástla a hodnota BTMT v USD zaznamenala nárast o takmer 370 % pre klientov, ktorí ju získali za najvýhodnejšiu cenu počas fázy private sale na jar tohto roka. Celkovo sa hodnota BTMT zvýšila o viac ako 200 % pre 6 % jeho držiteľov a 62 % z nich zaznamenalo nárast hodnoty svojej investície o viac ako 100 %.

Celková vyťažená zásoba BTMT pri nasadení je 300 miliónov tokenov, pričom na public sale je vyčlenených 60 miliónov tokenov (20 %).

"Vďaka zabudovanému deflačnému mechanizmu sa konečná ponuka tokenov zníži na 200 miliónov. Vďaka procesu spaľovania bude cena čoraz atraktívnejšia. Od predpredaja bude hodnota tokenov rásť až do prípadného uvedenia na burzu, ktoré očakávame v budúcom roku," vysvetľuje Peter Sumer a dodáva: "Väčšinu prostriedkov získaných z predaja tokenov plánujeme použiť na ďalší rast, optimalizáciu platformy, marketing a akvizície."

Výhody podpory BTMT

BTMT je natívny výmenný token, ktorý svojim držiteľom poskytuje výhody pri obchodovaní s kryptomenami vrátane výrazne nižších poplatkov za obchodovanie, a to až o 80 %. Držitelia BTMT môžu tiež využívať personalizovanú podporu a poradenstvo od špecializovaného tímu odborníkov BITmarkets, využívať prístup k prémiovému obsahu a mať hlasovacie práva o funkciách platformy. Okrem toho nákup BTMT podporuje projekty ESG (projekty spoločenskej zodpovednosti a udržateľnosti) a držitelia tokenov sa môžu podieľať na ich výbere.

Príbeh BITmarkets

Spoločnosť BITmarkets bola spustená začiatkom roka 2022 pod heslom "Crypto made simple" ako výsledok snahy tímu odhodlaných profesionálov, ktorý vytvorili dve zdanlivo odlišné skupiny. Skúsení investiční manažéri z finančných a kapitálových trhov spolu s niekoľkými nadšenými odborníkmi na blockchain a ďalšie technológie v oblasti kryptomien sa zhodli na tom, že na trhu je priestor pre kryptoburzu iného strihu.

"Tým, že sme sa zaviazali sprístupniť kryptomeny všetkým, sme si stanovili ambiciózne ciele. Snažíme sa nielen o čo najväčšiu transparentnosť a jednoduchosť našich často technicky komplikovaných procesov, ale aj o vytvorenie silnejšieho spojenia so zákazníkmi prostredníctvom nášho jazyka a štýlu komunikácie," pripomenul Peter Sumer.

V súlade s týmto sľubom BITmarkets zmodernizoval svoju platformu tak, aby ponúkal personalizovanú zákaznícku podporu na telefóne v materinských jazykoch všetkých krajín, v ktorých burza pôsobí.

Táto "humanizačná" stratégia, ktorou sa BITmarkets odlišuje od ostatných kryptobúrz, viedla k jej dynamickému rastu. Burza v súčasnosti ponúka online služby obchodovania s kryptomenami pre viac ako 150 kryptomien.

BITmarkets pokračoval vo vývoji svojej stratégie a začal klásť ešte väčší dôraz na bezpečnosť, ktorá sa považuje za alfu a omegu úspešného masového prijatia kryptomien do života svetovej populácie. Burza zaviedla viacero úrovní zabezpečenia, pričom sa inšpirovala tradičným finančným sektorom a označila ho ako zabezpečenie inštitucionálnej úrovne. V praxi to znamená, že 99 % aktív zákazníkov je uložených v cold storage. Okrem toho BITmarkets praktizuje whitelisting a potvrdzovanie transakcií a kryptoburza šifruje všetky osobné údaje.

Smerom na vrchol

Kryptoburzy súťažia o klientov inovatívnymi produktmi. Preto BITmarkets spustila – ako prvá burza – funkciu obchodovania Deposit to Margin. Toto inovatívne riešenie bolo prispôsobené maržovými obchodníkmi a investormi BITmarkets s dôrazom na zjednodušenie. A skutočne, obchodníci teraz môžu jednoducho preskočiť nepohodlný proces prevodu peňazí zo spotovej peňaženky do maržovej peňaženky, čím efektívne šetria čas a znižujú vystavenie sa obchodným rizikám.

V neposlednom rade sa zákazníci zameriavajú na ceny. Hoci BITmarkets neustále kladie dôraz na bezpečnosť a kvalitu, burza zároveň ponúka na globálnom trhu najkonkurencieschopnejšie poplatky za obchodovanie s kryptomenami. Pridajte sa ku komunite BITmarkets a začnite obchodovať.

O spoločnosti

BITmarkets je burza kryptomien, ktorá ponúka podporu 24/7 v 15 jazykoch. Obchodníci sa môžu zapojiť do spotového obchodovania s viac ako 150 kryptomenami, ako aj obchodovať s jedinečnými futures kontraktmi. Viac informácií nájdete na stránke bitmarkets.com.

Služby spotového obchodovania BITmarkets vám poskytuje spoločnosť UAB BITmarkets, ktorá je autorizovaným prevádzkovateľom burzy virtuálnych mien a depozitnej peňaženky s virtuálnou menou v Litve, ktorá pôsobí na základe licencie č.: 306062346, je pod dohľadom Úradu pre vyšetrovanie finančnej kriminality a vystupuje pod obchodnou značkou BITmarkets.

*MATIC je token založený na Ethereu, ktorý poháňa Polygon Network – digitálnu platformu vytvorenú na prepojenie blockchainových sietí kompatibilných s Ethereum.

image
BITmarkets

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 01:29