Martin Fodor, CEO BizPartner GroupBizPartner Group
StoryEditor

Nákup dlhopisov bez zbytočného rizika? Peniaze zaistené nehnuteľnosťou lákajú čoraz viac investorov

11.03.2024, 00:00

Dlhopisy sú na investičnom trhu jednou z populárnych komodít. Investovanie do dlhopisov so sebou prináša množstvo výhod, ako je pravidelný príjem, či zdravá diverzifikácia portfólia, ale aj rizík. Aj preto je pri rozhodovaní potrebné zvážiť veľa dôležitých parametrov - napríklad do akých dlhopisov investovať, či ktorého partnera si pre kúpu na aktuálnom trhu vybrať. Ako si teda vybrať s čo najmenším rizikom a efektívne zhodnotiť svoje peniaze?

Jednou z hlavných výhod investovania do dlhopisov je skutočnosť, že v mnohých prípadoch poskytujú pravidelné príjmy vo forme úrokových platieb, čo môže byť atraktívne pre tých, ktorí hľadajú stabilné príjmy s fixným termínom splatenia. Investícia do dlhopisov môže zároveň pomôcť k zdravej diverzifikácii portfólia.

Výber správneho dlhopisu na investovanie však závisí od niekoľkých faktorov a vyžaduje zváženie viacerých aspektov. V prvom rade je dôležité ujasniť si investičné ciele, prípustné riziká, či dobu investície. Ďalším prirodzeným krokom je analýza subjektu, ktorý dlhopisy vydáva, či už je to vláda, korporácia alebo iná spoločnosť. Posudzovať by sa mala jej oblasť podnikania, finančná stabilita, zdroje príjmov a predpovede potenciálu do budúcnosti.

Netreba však zabúdať na to, že pri investovaní existuje určité riziko, ktoré nastáva v prípade, keď eminenti prestanú splácať úroky svojim investorom. V takomto prípade tak môžete značné finančné straty, či dokonca o svoje investované peniaze prísť úplne.

Ako tomu ale predísť a zhodnotiť svoje peniaze bez obáv? Vhodným riešením môžu byť dlhopisy zaistené nehnuteľnosťou slovenskej skupiny BizPartner Group, v rámci ktorých, dokázali eliminovať najväčšie riziká, ktoré sa na trhu dlhopisov momentálne vyskytujú. Spoločnosť BizPartner Group so svojím 15-ročným zázemím a inovatívnym prístupom otvára dvere k bezpečnému investovaniu pre každého.

image
BizPartner Group

Zázemie s 15 ročnou históriou

Na čele firmy stojí finančný expert Martin Fodor spolu s manželkou Petrou Fodorovou, ktorí ju spolu založili už v roku 2007. Na Slovensko priniesli obchodný model, ktorý umožnil vytvoriť pre investorov bezpečný spôsob investovania s imunitou voči nestabilným výkyvom trhu. Investori BizPartner Group sa navyše už niekoľko rokov tešia aj nadštandardným výnosom.

Vaše peniaze zaistené nehnuteľnosťami

Pri kúpe dlhopisov BizPartner Garant sa o svoje peniaze báť nemusíte. Budú zaistené nehnuteľnosťami v našom vlastníctve, a nie víziami alebo budúcimi projektami, ktoré sa nemusia naplniť. Od prvého momentu a počas celej doby trvania investície, tak má klient svoje peniaze zaistené konkrétnymi nehnuteľnosťami, ktorých hodnota prevyšuje hodnotu emisie minimálne o 20%. Na nehnuteľnostiach zároveň nie sú okrem držiteľov dlhopisov žiadni iní veritelia, čo maximalizuje zabezpečenie investície.

„Predstavte si, že máte možnosť investovať do segmentu, ktorý ponúka vyšší výnos, a zároveň za vaše investované peniaze získate garanciu vo forme nehnuteľnosti. Túto predstavu sme premietli do reality už mnohým investorom, ktorí trvajú na svojich vysoko nastavených štandardoch spojených s bezpečnosťou investícií," vysvetľuje Martin Fodor, CEO BizPartner Group.

 

image
BizPartner Group

“Výnosy nepredpovedáme, nastavujeme si ich”

Jedným z hlavných rozdielov pri investícii do dlhopisov BizPartner je aj skutočnosť, že výnosy nie sú ovplyvňované rastúcimi ani klesajúcimi cenami nehnuteľností, ich obsadenosťou ani vysokými úrokovými sadzbami.,,Produktom investície” totiž nie sú nehnuteľnosti samé o sebe, ale finančno-realitné služby, ktoré spoločnosť v rámci svojich obchodných aktivít poskytuje.

“Práve vďaka nim si dokážeme výnosy vopred nastaviť v každom cykle realitného trhu, čo patrí medzi unikátne vlastnosti investovania s nami. Nehnuteľnosti pri investovaní s nami slúžia hlavne ako zabezpečenie finančných prostriedkov našich investorov,” približuje Martin Fodor.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 04:02