StoryEditor

Bitcoin na vzostupe. Prečo jeho cena rastie?

20.03.2024, 00:00

Kryptomeny ako Bitcoin opäť získavajú na dôležitosti. Stávajú sa stále kľúčovejšou súčasťou svetovej ekonomiky.

Po skončení pandémie a s následným úsilím ekonomík o obnovenie a hľadanie stability do budúcnosti, digitálne meny ako Bitcoin začínajú opäť získavať na dôležitosti. Stávajú sa stále kľúčovejšou súčasťou svetovej ekonomiky, obchodu a rastu najmä v rozvojových krajinách. V El Salvadore je dokonca Bitcoin zákonným platidlom, čo značne prispieva k ekonomickému rastu krajiny. V USA sa tiež, vďaka schváleniu viacerých Bitcoin ETF, Bitcoin začína stávať bežným nástrojom pre dôchodkové sporenie.

Hodnota Bitcoinu nedávno prekročila úroveň 65 000 €, a súčasný trend naznačuje, že tento rast nemusí byť ešte ani zďaleka na vrchole. V apríli sa uskutoční udalosť známa ako Bitcoin halving, ktorá pravidelne každé štyri roky znižuje odmeny za ťažbu, čo by mohlo mať pozitívny vplyv na cenu. História ukazuje, že po halvingu cena Bitcoinu obvykle v priebehu 1,5 roka výrazne stúpla, a aj keď následne dočasne klesla, zostala výrazne vyššia ako pred halvingom. Otázka znie, či sa tento vzor zopakuje aj teraz, a ak áno, aké kroky podniknúť?

Je kľúčové pristupovať k investovaniu s obozretnosťou a rozvahou. Investície vždy nesú isté riziko, avšak informované rozhodnutia a spoľahliví partneri ako Fumbi môžu minimalizovať tieto riziká.

image
Fumbi

Fumbi poskytuje jednoduché investičné riešenia a je dôveryhodnou voľbou so širokou zákazníckou základňou presahujúcou 100 000 používateľov. Aj keď investovanie do kryptomien prináša svoje riziká, Fumbi sa zameriava na riešenie kľúčových otázok ako "kúpa a držba kryptomien", "ich bezpečné uloženie" a "ako ich jednoducho odpredať a zrealizovať si zisk". Najpopulárnejším produktom je Fumbi Index Portfólio, ktoré zahŕňa Bitcoin, Ethereum a viac ako 20 ďalších top kryptomien. Pre konzervatívnejších investorov je k dispozícii produkt Bitcoin a Zlato, zatiaľ čo odvážnejší investor si môže vytvoriť vlastné Pokročilé Portfóliá s pomocou odborníkov z Fumbi.

Fumbi momentálne ponúka novým investorom možnosť začať bez vstupných poplatkov a šancu získať 3 000 € v Bitcoine pri vklade vyššom ako 100 €.

Investujte s Fumbi do kryptomien jednoducho a bezpečne.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
15. apríl 2024 14:53