StoryEditor

Víkend s konským pólom: Športové súboje a rodinná zábava

11.06.2024, 00:00

Posledný júnový víkend, 28.-30. jún, pozývame všetkých milovníkov športu, elegancie a zábavy na nezabudnuteľný turnaj konského póla Farrier’s Arena Polo cup by Porsche, ktorý sa už po štvrtýkrát uskutoční v jazdeckej časti šamorínskeho x-bionic® sphere. Pripravte sa na dni plné vzrušujúcich zápasov, kultúrneho programu a zábavy pre celú rodinu.

image
kredit @x-bionic sphere/danube polo club

Turnaj 4 medzinárodných tímov

Konské pólo si svojich fanúšikov získava už niekoľko tisíc rokov. Jedná sa o šport prepájajúci eleganciu s adrenalínom. Okrem množstva zápasov, v ktorých sa predstavia štyri medzinárodné tímy, náš čaká novinka vo forme finálového zápasu vo večerných hodinách pod umelým osvetlením. Bez ohľadu na to, či ste fanúšikom jazdy na koni alebo iba obdivovateľom elegancie v športe, konské polo vám určite učaruje a preto príďte a užite si tento nádherný víkend úplne zadarmo.

image
kredit @x-bionic sphere/danube polo club

Módna prehliadka v dokonalej symbióze s jazdeckým svetom

V súčasnej dobe máte už len v šamorínskom komplexe na výber z množstva krásnych podujatí. A preto, ak stále nemáte program na sobotu 29. júna, určite vám odporúčame prísť. Organizátori pripravili bohatý kultúrny program nielen pre dospelých, ale aj deti. Čakajú na vás aktivácie od generálneho partnera podujatia Porsche Inter Auto Slovakia, vystúpenie Karmen Pal Baláž a tiež módna prehliadka v dokonalej symbióze s jazdeckým svetom od talentovaných dizajnérov Rozbora Couture, Alex Vidič a La Rena. Na deti čaká zóna plná kreatívy od OZ Slniečko na Ceste! Skákacie hrady, prekážkové dráhy, modelovanie z plastelíny, kreslenie a animačný program od skvelých animátorov z Hydrotour.

image
kredit @x-bionic sphere/danube polo club

Ak by vám to nestačilo, atmosféru si môžete umocniť zakúpením tombolových lístkov, kde môžete získať zaujímavé ceny od partnerov podujatia. Pre tých, ktorí by si chceli vychutnať pohľad na turnaj z inej perspektívy a to z VIP priestorov v reštaurácii Farrier’s ponúkame možnosť zakúpenia lístkov. V cene máte zahrnutý celodenný catering formou gastronomických špecialít reštaurácii x-bionic sphere – APANI a tiež partnera Kukkonia. Pre viac informácii ohľadom kúpy vstupeniek prosím kontaktujte: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

image
kredit @x-bionic sphere/danube polo club

Turnaj konského póla nie je len o športe, ale aj o zábave, móde a spoločenských stretnutiach. Vstup pre verejnosť je zdarma, čo robí toto podujatie prístupné pre všetkých. Príďte a zažite nezabudnuteľný víkend plný športu, zábavy a elegancie!

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
15. jún 2024 01:08