StoryEditor

Bývanie v objatí skutočnej prírody. Spoznajte projekt Stockerka

14.06.2024, 00:00

Túžite po bývaní pri lese, ale kvôli práci či iným aktivitám potrebujete zostať v kontakte s mestom? Máme pre vás skvelý tip.

Stockerka v Devínskej Novej Vsi vyrastá priamo pod svahmi Devínskej Kobyly, v tesnom susedstve lesa. Budete tak blízko k nevyčerpateľnému zdroju prírodnej energie, až zabudnete, že žijete v hlavnom meste.

Bývanie s podpisom prírody

V Stockerke vznikne celkom 271 bytov a apartmánov rôznych výmer a dispozícií, ktoré budú dokončené do štandardu. Nájdete tu praktické dvojizbové byty s balkónom či predzáhradkou, ale aj priestrannejšie, troj- až štvorizbové byty s príslušenstvom v podobe šatníka či samostatnej pracovne. V ponuke ale nájdete aj päťizbové byty s dvoma kúpeľňami a štyrmi plnohodnotnými spálňami, ktoré sú v lokalite veľkou vzácnosťou. A ak nemusíte robiť kompromisy medzi veľkosťou bytu a jeho cenou, vybrať si môžete z niekoľkých skutočne veľkorysých bytov na najvyšších poschodiach, s terasami orientovanými na zelený masív Devínskej Kobyly. S takouto polohou sa váš domov stane ozajstnou wellness oázou, po ktorej túžite.

image
Proxenta

Skutočná štvrť, skutočná príroda

Navyše, zeleň a ticho si budete môcť užívať každý deň bez toho, aby ste stratili kontakt s mestom a jeho vymoženosťami.  Stockerka vyrastá na východnom okraji Devínskej Novej Vsi, na bratislavský diaľničný obchvat sa tak pohodlne napojíte za menej ako desať minút jazdy autom. Za rovnaký čas sa viete dopraviť do nákupného centra Bory Mall, či do najmodernejšej nemocnice na Slovensku. Na bežné nákupy ale auto potrebovať nebudete, všetko vybavíte pohodlne na pešo. Devínska Nová Ves je mestská štvrť so všetkou potrebnou občianskou vybavenosťou. Obchody, školy, škôlky, poštu a dokonca aj plaváreň – toto všetko budete mať v pešej vzdialenosti priamo zo Stockerky.

image
Proxenta

Devínska je plná divov

Núdzu rozhodne nebudete mať ani o množstvo zaujímavých aktivít či zážitkov. Devínska Nová Ves ukrýva veľa vzácnych divov – od prastarých pamiatok, cez prírodné krásy až po architektonické diela či svetové unikáty. Každý deň tak budete môcť objavovať nové a nové zákutia tejto výnimočnej lokality. A je len na vás, či sa ich rozhodnete preskúmať na pešo, alebo na dvoch kolesách. Podstatné je, že sa nemusíte nikam presúvať a na objavné výpravy sa môže vydať priamo z domu.

image
Proxenta

Zelený park a ihriská

Množstvo podnetov na aktívne trávenie voľného času vám poskytne aj bezprostredné okolie Stockerky. V okolí bytových domov vznikne unikátny park s rôznymi prvkami pre malých aj veľkých. Na svoje si tu príde naozaj každý. Menšie deti sa zahrajú na detských ihriskách, tie väčšie zasa ocenia multifunkčné ihrisko či prekážkovú dráhu. Pre dospelých je k dispozícii workout zóna, ale aj komunitná terasa či miesta na piknik s grilom. V projekte sa tiež počíta s reštauráciou aj s komunitnou klubovňou, chýbať by nemala ani materská škôlka. V Stockerke je skrátka o všetkých obyvateľov dokonale postarané.

Výstavba v plnom prúde

Stockerka je už vo výstavbe s plánovanou kolaudáciou v roku 2026. Výstavba celého projektu prebieha v jednej etape, po jej ukončení vás tak v okolí nebude rušiť žiaden stavebný ruch. A keďže Stockerka vyrastá takmer na hranici prírodnej rezervácie, máte istotu, že o zelené výhľady neprídete ani v budúcnosti. Pozrite si ešte dnes ponuku dostupných nehnuteľností na stránke www.stockerka.sk a zarezervujte si bývanie v priamom susedstve skutočnej prírody.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
23. jún 2024 04:21