Vystúpenie skupiny Fragile na zážitkovej konferencii Ženy so štýlomOZ Ženy so štýlom
StoryEditor

V Carltone zažiarila veľkolepá konferencia Ženy so štýlom

25.06.2024, 00:00

Vzdelávalo sa, zabávalo a nadväzovali sa aj nové priateľstvá a kontakty! Reč je o elegantnej zážitkovej konferencii Ženy so štýlom, ktorá 14. júna otvorila brány hotela Radisson Blu Carlton stovke dám. Na pódiu vystúpili poprední rečníci ako česká sexuologička Laura Janáčková, známy psychológ Aleš Bednařík, ale aj stand-up komik Michael Szatmary. Zlatou bodkou na záver bolo vystúpenie vokálnej skupiny Fragile, ktoré si vyslúžilo nadšené ovácie.

Svetová úroveň na Slovensku

Zážitková konferencia Ženy so štýlom sa konala po prvý raz. Ako povedala zakladateľka komunity Ženy so štýlom Katarína Mikle ešte pred podujatím, bratislavský hotel Carlton bol vždy dejiskom významných udalostí, a preto bol symbolicky zvolený ako miesto konania prvého ročníka.

„Vystavať tak skvelú konferenciu s úžasnými hosťami a skladbou programu, ktorý ‚klape ako švajčiarske hodinky‘, to chce odvahu, profesionalitu, veľa plánovania a aj investovanej energie. Naše zanietenie sa vyplatilo. Pretože, aj keď išlo o prvý ročník zážitkovej konferencie, zúčastnené dámy ju označovali ako grandióznu, štýlovú a ako zážitok svetovej úrovne,“ povedala Katarína Mikle: „Som naozaj dojatá a vážim si každú jednu dámu, ktorá prišla a strávila deň spolu s nami.“

Dámy, ktoré poznajú svoju sebahodnotu

Konferenciu otvorila zakladateľka komunity Ženy so štýlom Katarína Mikle spolu s rozhlasovým a televíznym moderátorom Martinom Chynoranským. Okrem programu oboznámili zúčastnené dámy aj s charitatívnym rozmerom konferencie. Združenie Svetielko nádeje podporili nielen zakúpením vstupeniek, ale na dobrú vec bolo možné prispieť aj priamo na konferencii. Celkovo sa vyzbieralo 1 480 eur na podporu psychosociálneho tímu Svetielka nádeje, ktorého pomoc je pre choré deti, ich rodičov a súrodencov nenahraditeľnou.

Dvojica v úvode prekvapila aj peknou sprievodnou aktivitou: dámy počas celej konferencie oceňovali samé seba za to, v čom sú jedinečné. V závere konferencie bolo 7 z nich odmenených združením Ženy so štýlom za ich odvahu a osobné či pracovné úspechy a od partnerov podujatia získali hodnotné darčeky.

image

Sexuologička Laura Janáčková otvorila zážitkový deň skvelou prednáškou

OZ Ženy so štýlom

Zahraniční aj slovenskí hostia

Prednášky zahájila známa česká sexuologička Laura Janáčková, ktorej energická prezentácia odovzdala účastníčkam konferencie zaujímavé a trefné informácie napríklad aj o tom, ako si podvedome vyberáme partnerov a prečo je to tak. Nasledovala moderná etiketa v podaní kouča spoločenskej etikety a kráľovského komentátora Jakuba Abraháma.

Poobedný blok otvorila inštruktorka prvej pomoci Andrea Stískalová, ktorá publikum previedla emóciami pri podávaní prvej pomoci a dámy rozosmial jeden z najlepších komikov súčasnej stand-up scény Michael Szatmáry so svojím vystúpením Nech ženy vládnu svetu!

Mnoho zaujímavých informácií zaznelo v talkshow na tému Nevera po slovensky s režisérkou a dokumentaristkou Dianou Fabiánovou a tiež na prednáške populárneho psychológa Aleša Bednaříka. Venoval sa v nej romantickým mýtom vo vzťahoch, ktoré nám vedia skomplikovať život.

Zlatým klincom dňa bolo takmer hodinové vystúpenie vokálnej skupiny Fragile, ktoré roztancovala sálu v Carltone. Zúčastnené dámy si z konferencie odniesli okrem zážitkov, množstva informácií a skvelej nálady aj módne digitálne kresby od slovenskej ilustrátorky Danyely art.

image

Skvelý stand-up komik Michael Szatmary rozosmial svojím vystúpením dámske publikum

OZ Ženy so štýlom

Druhý ročník sa pripravuje

„Už teraz pracujeme na ďalšom ročníku. Úroveň konferencie sme nastavili vysoko, môžem však povedať, že druhý ročník bude rovnako skvelý. Ak nie ešte lepší,“ prezradila Katarína Mikle. „Tak ako v živote a všetkom, čo robím, aj na tomto podujatí je pre mňa dôležitá kvalita. Preto opäť vyberáme vynikajúcich spíkrov a skladáme program, ktorý bude zážitkom.“

Produkcia eventu bude opäť v rukách PR agentúry KOMUNIKA na čele s riaditeľkou Luciou Pekaríkovou: „Zážitková konferencia Ženy so štýlom je výnimočným podujatím, ktoré v sebe spája vzdelávanie, zábavu na úrovni, rovnako aj eleganciu a prajnú atmosféru. Veľmi sa teším, že tento event získal také skvelé a pozitívne ohlasy. Sú pre nás ocenením, zodpovednosťou a zároveň aj motiváciou pre uskutočnenie ďalšieho ročníka.“

Podľa dostupných informácií sa druhý ročník zážitkovej konferencie bude konať v októbri 2025. Viac informácií sa dozviete na www.oz-zenysostylom.sk.

image

Konferencia bola pod taktovkami Lucie Pekaríkovej z KOMUNIKA PR, moderátora Martina Chynoranského a zakladateľky komunity Ženy so štýlom Kataríny Mikle

OZ Ženy so štýlom
menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. jún 2024 15:57