StoryEditor

Florian Residence: Projekt v srdci Bratislavy, kde je dôležitý každý detail

20.08.2024, 00:00

Nový rezidenčný projekt v srdci Starého Mesta predstavuje jednu z posledných príležitostí pre moderné mestské bývanie v centre Bratislavy. Florian Residence je výnimočný svojou polohou, architektúrou zvýrazňujúcou prostredie parku, ale aj technologickými inováciami. Spoločnosť Alto Real Estate, ktorá projekt pripravuje, je známa dôrazom na nadčasový dizajn s množstvom zelene a vysoké štandardy, čo už ukázala v Sky Parku. Florian Residence záväzok prinášať výnimočné riešenia v rezidenčných projektoch len potvrdzuje. „Z reakcií klientov vnímame, že presne tento typ projektu v Bratislave chýbal. Prémiové bývanie v starom meste s pocitom prírodného prostredia a s najvyspelejšími úspornými technológiami. Florian Residence predstavuje unikátnu kombináciu, v ktorej sa snúbia všetky tieto faktory,“ odhaľuje zákulisie obchodný riaditeľ Alto Real Estate Ján Bryndza.

Neobyčajná príležitosť v Starom Meste

Florian Residence sa nachádza na rohu frekventovaného bulváru Imricha Karvaša a pokojných ulíc Školská a Fazuľová, v bezprostrednej blízkosti budovy Národnej banky Slovenska. Táto poloha ponúka to najlepšie z oboch svetov: skvelú dostupnosť centra mesta s jeho kaviarňami, reštauráciami a kultúrnymi zariadeniami, no zároveň pokojné prostredie ideálne na oddych, keďže Florian Residence má blízko k množstvu staromestských parkov a záhrad. Predstavuje tak jednu z posledných stavebných príležitostí pre rezidenčné projekty tohto rozsahu v srdci Bratislavy, čo z neho robí mimoriadne atraktívnu investíciu.

image
Alto Real Estate

Harmónia zelene a mestského života

Florian Residence neponúka len byty. Vytvára mikroštvrť so záhradným vnútroblokom, kaviarenskou terasou a námestím. Projekt prináša koncept pokojných miest na relax uprostred rušného mestského života. Alto Real Estate dbá na to, aby ich projekty boli obklopené kvalitným verejným priestorom, čo preukázali pri vzniku nádherného parku v okolí Sky Parku. Aj tentoraz sa sústredili na vytvorenie krásnych verejných priestorov, ktoré obohatia mestské prostredie. Nový park a zelené plochy prinesú obyvateľom Florian Residence miesto na oddych a susedské aktivity, pričom zároveň prispejú k zlepšeniu klímy v okolí.

 

 

Florian Residence kombinuje unikátnu polohu, výhody mestského bývania a technológie bez kompromisov.

 

image
Alto Real Estate

 

Technológie bez kompromisov

Florian Residence už vo svojej prvej fáze môže popýšiť tým, že predstavuje technologicky najvyspelejšiu rezidenčnú budovu v Bratislave. Projekt využíva pokročilé technológie vrátane systému 110 metrov dlhých suchých vrtov, ktoré poskytujú efektívne a ekologické riešenie pre kúrenie a chladenie budov. Táto technológia funguje na princípe výmeny tepla medzi budovou a zemou, významne znižuje náklady na energie a minimalizuje dopad na životné prostredie. Projekt rovnako zahŕňa moderné vetracie systémy s rekuperáciou, ktoré zabezpečujú optimálnu kvalitu vzduchu a energetickú úsporu​. V súlade s aktuálnymi trendmi sa počíta s podporou elektromobility, keď každý byt bude vybavený vlastnou nabíjacou stanicou.

image
Alto Real Estate

Budúcnosť Mestského Bývania

„Kvalitu projektu Sky Park prinášame do ešte lepšej lokality  – do srdca Starého Mesta. V troch etapách postupne povýšime súčasný brownfield na jedinečnú prestížnu štvrť,“ hovorí riaditeľ Alto Real Estate Ján Bryndza. Florian Residence nie je len ďalším stavebným projektom, práve naopak. Je premysleným konceptom, ktorý kombinuje výhody mestského bývania s ekologickými a technologickými inováciami. Vznikajúca mikroštvrť v srdci Bratislavy poskytne obyvateľom komfort, dostupnosť a pokoj, pričom zachováva vysoký štandard bývania, architektúry aj verejných priestorov. Tento projekt je nielen investíciou do nehnuteľností, ale aj do kvality života v mestskom prostredí.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
06. september 2024 18:11