Hagro
StoryEditor

Investovať do bytov, garáží alebo pozemkov? A čo tak do plachtových hál?

27.08.2024, 00:00

Hľadáte možnosť, kde by ste mohli investovať svoje peniaze? A čo skúsiť niečo iné, ako sú byty, domy alebo garáže? Investícia do plachtových hál sa rozhodne oplatí!

Dnes už nie je žiadnym prekvapením, že množstvo ľudí hľadá rôzne spôsoby, ako by si mohli bezpečne a efektívne zhodnotiť svoje finančné prostriedky. Samozrejme, ako prvé ľuďom napadne investícia do nehnuteľností, pozemkov, akcií alebo garáží, pretože ide o osvedčené a spoľahlivé možnosti. Ale čo ak by sme Vám povedali, že existuje ďalšia, často prehliadaná možnosť, ktorá prináša mnoho výhod v podobe plachtových hál?

Byty - Klasika s perspektívou

Investovanie do bytov je veľmi populárne z dobrého dôvodu. Byty sú výnosné nielen z hľadiska dlhodobého zhodnotenia, ale aj z pohľadu pravidelného príjmu z nájomného. Výhodou je tiež, že trh s nehnuteľnosťami je jedným z najviac stabilných a preto je možnosť straty veľmi nízka v porovnaní napríklad s finančnou burzou.

Garáže - Malé, ale efektívne

Garáže sú tiež zaujímavou možnosťou, ktorú využívajú ľudia na investovanie. Garáže sú relatívne lacné na kúpu a ich následný prenájom môže prinášať stabilný príjem. Navyše, dopyt po garážových miestach v mestách neustále rastie. Ak bývate niekde vo veľkom meste isto viete, ako je parkovanie náročné, a aj keď si človek môže zakúpiť parkovacie státie na parkovisku, garážované auto je chránené pred vonkajšími vplyvmi a inými poškodeniami, čiže tento typ parkovania je rozhodne žiadanejší.

Pozemky - Potenciál budúceho rozvoja

Pozemky sú investíciou s obrovským potenciálom, najmä ak sa nachádzajú na miestach s perspektívou budúceho rozvoja. Aj keď momentálne nemáte možnosť, alebo nechcete stavať, pozemok si zachováva svoju hodnotu a môžete ho využiť alebo predať, keď na to príde vhodná chvíľa. Jeho hodnota sa postupne zvyšuje a je odolná voči inflácii. Je to stabilná a bezpečná investícia, ktorá môže byť súčasťou vášho dlhodobého finančného plánu.

Investícia do plachtových hál

Plachtové haly majú výborný potenciál pre investíciu. Sú to moderné a inovatívne riešenia pre rôzne účely. Či už potrebujete sklad, výrobnú halu, autoservis, prístrešok pre zvieratá alebo športovú halu, takáto montovaná plachtová hala vám poskytne veľký a flexibilný priestor, ktorého montáž je skutočne rýchla. V podstate ale platí, že využitie týchto hál je rôznorodé a práve aj to je jedným z dôvodov, vďaka čomu sa do nich oplatí investovať.

Ak by ste si takúto halu chceli zaobstarať, spoločnosť Hagro je najväčším predajcom plachtových hál na Slovensku, a na sklade držia viac než 50 rôznych typov a veľkostí hál, vďaka čomu ju už môžete mať u seba od 1 do 3 dní. A aká je výhoda takýchto hál?

  • Rýchla montáž a demontáž – Plachtové haly sa dajú postaviť v priebehu niekoľkých dní, čo je výrazne rýchlejšie ako klasická výstavba budov.
  • Nízke náklady – Náklady na výstavbu tejto haly sú oveľa nižšie v porovnaní s klasickými stavbami. Nie je nutné riešiť materiál, prácu, výkop základov a iných prác.
  • Flexibilita – Sú ideálne pre skladovanie, výrobu, športové aktivity alebo dokonca ako dočasné obchodné priestory. Používajú sa aj na festivaloch, ako jazdiarne, hangáre a sú vhodné aj na ďalšie využitia.
  • Mobilita – Ak potrebujete halu presunúť na iné miesto, pri klasických stavbách je to samozrejme veľký problém. Nie je možné ich len tak demontovať a preniesť. Ale v prípade montovaných plachtových hál je možné ich jednoducho demontovať a opätovne zmontovať na inom mieste.
  • Dlhá životnosť – Materiály, z ktorých sú haly vyrobené sú odolné. Či je to už samotná oceľová konštrukcia, ktorá je pevná, odolná voči korózii a poveternostným podmienkam, alebo samotná PVC plachta.

Prečo investovať do plachtových hál?

Investovanie do plachtových hál môže byť výnosnou a strategickou voľbou z niekoľkých dôvodov. Po prvé, rýchla návratnosť investície je jednou z najväčších výhod. Vďaka nižším nákladom na výstavbu a údržbu môžete rýchlejšie dosiahnuť ziskovosť. Po druhé, flexibilita využitia znamená, že plachtové haly môžu byť prispôsobené aktuálnym potrebám trhu, čo zvyšuje ich hodnotu.

S rastúcim dopytom po skladovacích a výrobných priestoroch, tieto haly predstavujú atraktívnu možnosť pre podnikateľov, ktorí hľadajú efektívne a ekonomické riešenia. Nakoniec, investícia do plachtových hál je udržateľná a šetrná k životnému prostrediu, čo je v súčasnosti čoraz dôležitejší aspekt pri rozhodovaní o investíciách.

Spoločnosť Hagro ponúka aj možnosť financovania v podobe Classic leasingu a to s 0% akontáciou. Po ukončení obdobia si môžete veľmi výhodne za trhovú cenu následne túto halu aj odkúpiť.

Investovanie do bytov, garáží alebo pozemkov má svoje obrovské výhody a je to samozrejme aj bezpečná a spoľahlivá voľba. Avšak, ak hľadáte inovatívne, flexibilné a nákladovo efektívne riešenie, investícia do plachtových hál je ideálna voľba do budúcnosti. Zvážte plachtové haly ako možnosť pre diverzifikáciu vášho investičného portfólia a využite ich potenciál na maximálne zhodnotenie svojho kapitálu.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
03. september 2024 18:23