StoryEditor

Môže najmenšia zdravotná poisťovňa prekvapiť?

02.09.2024, 00:00

Keď príde reč na zabezpečenie termínov u lekárov, či už všeobecných, špecializovaných alebo na diagnostické vyšetrenia, mnoho Slovákov čelí prekážkam. Ale čo keby som sme vám povedali, že jedna poisťovňa sa snaží zmeniť túto hru? Predstavíme si Union Zdravotnú Poisťovňu - jednu z najdynamickejších a najinovatívnejších poisťovní, ktorá je tu práve pre vás.

Preniknime do detailov: Union Zdravotná Poisťovňa má vo svojom portfóliu viac ako 21 500 lekárov na Slovensku, vrátane všetkých nemocníc. Partnerstvá so zdravotníckymi zariadeniami ako sú nemocnice Agel, Bory alebo poliklinika Bezručova znamenajú, že s Unionom máte prístup k špičkovým zdravotníckym službám.

Či už hľadáte termín na MRI, CT, mamografiu alebo iné diagnostické vyšetrenia, Union je tu, aby vám pomohla. Zdá sa, že jej hlavným poslaním je zabezpečiť, aby jej poistení boli nielen dobre informovaní, ale aj dobre ošetrení. A čo je na tom najlepšie? Union si vyhradila špeciálne termíny pre svojich poistených vo vybraných zdravotníckych zariadeniach. Takže, áno, vaše šance na rýchly termín sú s Union mnohonásobne vyššie.

No a potom sú tu benefity – a tých je viac ako 70! Potrebujete starostlivosť o zrak? Pripravte sa na balík výhod až do výšky 150 eur na komplexné vyšetrenie očí, optickú koherentnú tomografiu alebo príspevok na okuliare pre vaše deti.

A čo je ešte lepšie pre mladé rodiny, Union prináša nový príspevok pre bábätká. Poistenci majú nárok na produkty Pampers v celkovej hodnote až 300 eur. Ako sa hovorí, „každý cent sa počíta“, takže tieto úspory môžu pomôcť hlavne mladým rodinám.

Union neprestáva inovovať, snaží sa byť čo najbližšie svojim klientom a ponúkať im nadštandardné služby. Osobná asistencia pri hľadaní lekárov je len jedným z mnohých príkladov toho, ako sa Union snaží prekonať očakávania svojich poistených.

A ak si myslíte, že všetko toto znie príliš dobre, aby to bola pravda, urobte si vlastný prieskum. Ale nezabudnite, ak chcete využiť všetky tieto výhody, zmena zdravotnej poisťovne je možná do 30. septembra 2024.

image
Freepik

V čom je Union iná?

Pri hľadaní ideálnej zdravotnej poisťovne je dôležité zvážiť množstvo faktorov. Jedným z nich je spokojnosť klientov a kvalita poskytovaných služieb. Ale Union Zdravotná Poisťovňa ide o krok ďalej. Nielenže sa snaží zabezpečiť pre svojich poistených rýchle a kvalitné zdravotné služby, ale ponúka aj rad ďalších výhod.

Technologický prístup: Vo svete, kde je technológia kľúčom k efektívnosti, Union investuje do moderných riešení. Chcete si napríklad overiť dostupnosť termínov u lekára? Alebo potrebujete nájsť najbližšiu ambulanciu vo vašej oblasti? S aplikáciou Union môžete mať všetky tieto informácie doslova na dosah ruky.

Komunikácia: Union dáva veľký dôraz na otvorenú a transparentnú komunikáciu so svojimi poistenými. Majú aktívne zákaznícke centrum, kde môžete klásť otázky, riešiť problémy alebo získavať informácie o novinkách a zmenách v ponuke.

Individuálny prístup: Každý pacient je iný a každý má svoje vlastné zdravotné potreby. Union to chápe a snaží sa prispôsobiť svoje služby tak, aby vyhovovali individuálnym potrebám svojich klientov. Ako? Prostredníctvom osobných konzultácií, prispôsobených zdravotných plánov a rady výhod zameraných na konkrétne zdravotné stavy a potreby.

Edukačné programy: Zdravie nie je len o liečbe, ale aj o prevencii. Union to vie a preto ponúka svojim poisteným množstvo edukačných programov a workshopov, ktoré sú zamerané na podporu zdravého životného štýlu, správnu výživu a cvičenie.

Ako Union prekonáva bariéry v zdravotníckej sfére?

Union Zdravotná Poisťovňa sa kontinuálne zameriava na prekonávanie bežných bariér vo zdravotníctve, a to prostredníctvom inovačných riešení a služieb zameraných na potreby svojich klientov.

Digitalizácia v zdravotníctve: V dnešnej dobe je digitalizácia nevyhnutnosťou. Union to chápe a implementuje moderné technológie, ktoré zjednodušujú procesy pre svojich poistených. Či už ide o online objednávanie na konzultácie, prístup k digitálnym zdravotným kartám alebo elektronické predpisy, Union vedie cestu k zefektívneniu zdravotnej starostlivosti.

Komplexná starostlivosť: Union sa snaží poskytnúť svojim poisteným holistický prístup k zdraviu. To zahŕňa nielen liečebné procedúry a konzultácie, ale aj prístup k špecializovaným programom, ako sú programy na podporu duševného zdravia, rehabilitačné služby a programy podpory v oblasti výživy.

Partnerstvá s odborníkmi: Na to, aby bola starostlivosť skutočne prvotriedna, Union spolupracuje s poprednými špecialistami a zdravotníckymi zariadeniami na Slovensku. Takýto prístup zabezpečuje, že poistení dostávajú najlepšiu možnú liečbu.

Vzdelávacie iniciatívy: Vedomosti sú kľúčom k prevencii a zdravému životnému štýlu. Union organizuje rôzne vzdelávacie semináre, webináre a workshopy, ktoré poskytujú aktuálne informácie o zdravotných témach a novinkách v medicíne.

Flexibilita v službách: Union rozumie, že potreby svojich klientov sa môžu meniť. Preto pravidelne aktualizuje svoje balíčky a ponuky, aby vyhovovali aktuálnym potrebám a požiadavkám svojich poistených.

Ako rýchlo a bez rizika zmeniť zdravotnú poisťovňu? Zvládnete to pohodlne priamo z vášho smartfónu.

V digitálnej ére je zmena zdravotnej poisťovne jednoduchšia a rýchlejšia ako kedykoľvek predtým. Na zmenu zdravotnej poisťovne potrebujete len občiansky preukaz a zariadenie s dotykovým displejom, či už smartfón, tablet alebo dotykový počítač. Súčasné technologické riešenia zabezpečujú, že celý postup je efektívny a spoľahlivo zabezpečený. Zmenu poisťovne tak môžete dokončiť za niekoľko minút.

Ak ste rozhodnutí podniknúť túto zmenu, kliknite nižšie a budete presmerovaní priamo do online prihlášky na stránku Union zdravotnej poisťovne.

   Prepoistiť sa do Union

Pokiaľ ešte váhate a chcete podrobnejšie porovnať všetky tri slovenské zdravotné poisťovne, podrobnejšie informácie nájdete na www.zmenpoistovnu.sk.

Dnes môžete vybrať to najlepšie pre vaše zdravie rýchlo, jednoducho a z pohodlia vášho domova.

Ako sa online prepoistiť

Zdravotné poistenie

Porovnanie zdravotných poisťovní v roku 2024

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
02. september 2024 00:02