StoryEditor

Slovenský startup Fumbi na ceste za globálnym úspechom. Ako ich podporiť vo finále svetovej súťaže?

17.09.2024, 00:00

Slovenský startup Fumbi, známy svojím inovatívnym prístupom k investovaniu do kryptomien, sa dostal do finále prestížnej súťaže Global Startup Awards. Táto príležitosť je nielen uznaním ich úsilia, ale aj možnosťou pre Slovensko ukázať sa na globálnej scéne ako krajina, ktorá prináša inovatívne riešenia v oblasti finančných technológií.

Krypto riešenia pre každého

Fumbi si získalo pozornosť vďaka svojmu unikátnemu prístupu, ktorý umožňuje jednoduché a bezpečné investovanie do kryptomien aj pre tých, ktorí nemajú technické znalosti v tejto oblasti. Ich produkt Fumbi Index Portfólio umožňuje diverzifikované investície do kryptomien, čo znižuje riziko a stres z volatility trhu. Tento prístup si už získal dôveru viac ako 140 000 používateľov.

Podporte Fumbi svojim hlasom

Fumbi už dosiahlo významný úspech, keď triumfovalo v regionálnom kole súťaže Central European Startup Awards (CESA) a získalo ocenenie People‘s Choice. Teraz je však pred nimi ešte väčšia výzva – finále Global Startup Awards. K tomu, aby sa stali svetovými víťazmi, potrebujú aj podporu verejnosti. Hlasovanie za Fumbi je príležitosťou ukázať, že slovenské startupy majú potenciál konkurovať svetovým lídrom v oblasti krypto investícií.

image
Fumbi

Ako Hlasovať?

Podporiť Fumbi je jednoduché. Stačí kliknúť na link a hlasovať za Fumbi Network. Každý hlas sa počíta a môže byť rozhodujúcim faktorom v boji o víťazstvo.

Hlasujte za Fumbi TU!

Podpora pre Fumbi je podpora pre celé Slovensko

Podpora Fumbi v tejto súťaži nie je len podpora jedného startupu, ale aj podpora celého slovenského ekosystému inovácií a technológií. Svojím hlasom môžeme spoločne prispieť k tomu, aby sa Slovensko stalo viditeľným hráčom na globálnej startupovej scéne.

Podporte Fumbi svojim hlasom TU!

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
17. september 2024 00:02