StoryEditor

Získajte prémiové benefity pre vašu rodinu: Vhodné zdravotné poistenie, plienky Moony a ďalšie výhody, ktoré šetria vaše peniaze

09.09.2024, 00:00

V tomto článku objavíte najlepšie benefity zdravotných poisťovní pre rodiny s deťmi, vrátane možnosti získať 20 Eur na prémiové japonské plienky. Vyberte si správnu poisťovňu a využite širokú ponuku benefitov, ktoré uľahčia starostlivosť o vaše deti v roku 2024.

Výber zdravotnej poisťovne pre rodiny s deťmi je v roku 2024 ešte dôležitejší, keďže poisťovne ponúkajú rôzne benefity, ktoré môžu uľahčiť starostlivosť o deti a zabezpečiť vyšší komfort pri zdravotnej starostlivosti. Pozrime sa na ponuky troch najväčších poisťovní na Slovensku: Union, VšZP a Dôvera zdravotná poisťovňa.

Union zdravotná poisťovňa: Praktická podpora pre deti

Jedným z najzaujímavejších benefitov je plné preplatenie doplatkov za lieky pre deti do 18 rokov. To znamená, že rodičia nemusia mať starosti s doplatkami za lieky či dietetické potraviny pre svoje deti.

Union napríklad vracia doplatky za lieky pre deti do 18 rokov v neobmedzenej výške, čo znamená, že rodičia sa nemusia starať o doplatky za liečbu. Navyše Union poskytuje aj komplexný očný balík pre deti, ktorý zahŕňa príspevok na okuliare, očné vyšetrenia a ďalšie špecializované služby.

Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP): Flexibilita s Peňaženkou zdravia

VšZP v roku 2024 naďalej ponúka svoju Peňaženku zdravia, ktorá je exkluzívnym benefitom tejto poisťovne. Peňaženka zdravia umožňuje rodičom a členom rodiny čerpať finančné príspevky na rôzne zdravotné služby a produkty, vrátane preventívnych prehliadok, očkovaní a ďalších výdavkov súvisiacich s deťmi. Každý člen rodiny má nárok na príspevok, ktorý môže byť použitý aj na pokrytie časti výdavkov za lieky.

Tento program je obzvlášť výhodný pre rodiny s viacerými deťmi, pretože umožňuje využívať príspevky viacerých členov na pokrytie nákladov za zdravotnú starostlivosť.

Dôvera zdravotná poisťovňa: Zameranie na preventívnu starostlivosť

Dôvera zdravotná poisťovňa sa zameriava na rýchlu a dostupnú zdravotnú starostlivosť, pričom ponúka rôzne benefity pre deti, najmä v oblasti preventívnych programov. V rámci svojho programu poskytuje príspevky na očkovanie.

Dôvera ZP umožňuje čerpanie príspevkov na rôzne zdravotné úkony pre celú rodinu. Tento program pokrýva širokú škálu výdavkov, vrátane doplatkov za lieky, špeciálne vyšetrenia a ďalšie služby.

Prémiové japonské plienky Moony môžete získať aj od porovnávača zdravotných poisťovní

Špeciálny bonus, ktorý môžete získať od najväčšieho porovnávača zdravotných poisťovní na stránke www.zmenpoistovnu.sk, sú prémiové japonské plienky Moony.

Plienky na ktoré sa môžete spoľahnúť vo dne i v noci.

Prémiové plienky pre citlivé pokožky

Plienky Moony sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov, čo minimalizuje prípady zaparenín a sú ideálne pre citlivú pokožku novorodencov, vrátane podpornej liečby plienkovej dermatitídy.

image
japonskeplienky.sk

Hypoalergénne a bez zápachu

Vďaka tomu, že sú vyrobené z ekologicky čistých a bezpečných materiálov bez ropných prísad, formaldehydu, ftalátov, zlúčenín chlóru, syntetických farbív, latexu, bez parfumácie, sú hypoalergénne.

Vysoká kvalita

Vďaka prísnym normám výroby v Japonsku dokonca prekračujú Európske štandardy kvality. Plienky Moony poskytujú vysokú kvalitu a jemnosť, zabezpečujú rýchle absorbovanie tekutín (až do 12 hodín) a dlhodobo suchý povrch pri kontakte s pokožkou dieťatka.

Tenké a pritom účinné

Moony sú približne o 50% tenšie ako bežne dostupné plienky a poskytujú jedinečnú absorpciu.  Sú výnimočne jemné vďaka obsahu organickej bavlny vo vnútornej časti povrchu plienky (napr. Moony NATURAL). Sú špeciálne navrhnuté tak, aby netlačili na pokožku dieťaťa, ale boli pri tom primerane funkčné.

Vďaka spolupráci so „zmenpoistovnu.sk“ máte teraz možnosť si zaobstarať až mesačné balenie.

Japonské plienky sú ideálne pre novorodencov a sú známe svojou vysokou kvalitou, mäkkosťou, pohodlím a hlavne anti-alergénnymi materiálmi, z ktorých sú vyrobené, čo z nich robí skvelý benefit pre rodičov. Tento benefit si následne môžete nakúpiť so zľavou 20 € na stránkach www.japonskeplienky.sk

Stačí vyplniť formulár zdravia a získavate okamžite 20 € na plienky Moony.

image
japonskeplienky.sk

Ako jednoducho a rýchlo zmeniť poisťovňu?

Ak ste sa rozhodli pre zmenu zdravotnej poisťovne, proces je jednoduchý a rýchly. Stačí navštíviť stránku zmenpoistovnu.sk, kde si môžete porovnať aktuálne benefity zdravotných poisťovní. Trvá to len približne 3 minúty. Ak by sa vám proces online prepoistenia zdal komplikovaný, máte možnosť bezplatne využiť asistenciu na telefóne od porovnávača zmenpoistovnu.sk. Na webstránke nájdete možnosť telefonickej asistencie a operátor vás bude kontaktovať do 24 hodín. Spoločne vás bude navigovať krok po kroku v procese online prepoistenia. Tento proces je rýchly, jednoduchý a bezplatný, pričom vám môže priniesť hodnotné benefity, ktoré zlepšia zdravotnú starostlivosť a zároveň ušetria vaše financie.

image
Zmenpoistovnu.sk

Ktorú poisťovňu vybrať pre vašu rodinu?

Pri výbere zdravotnej poisťovne pre rodiny s deťmi v roku 2024 záleží na tom, ktoré benefity sú pre vás a vaše deti najdôležitejšie. Union zaujme príspevkami na plienky a monitor dychu, VšZP ponúka flexibilnú Peňaženku zdravia na rôzne zdravotné služby, a Dôvera sa zameriava na širokú dostupnosť preventívnych programov. Ak chcete získať prémiové japonské plienky Moony a využívať výhody porovnávania poisťovní, stránka zmenpoistovnu.sk je skvelým nástrojom na bezpečnú a rýchlu zmenu poisťovne.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
09. september 2024 00:02