StoryEditor

Najlepší dom je veľký byt v nadštandardnej etape Nesto Prime

19.09.2024, 00:00

Limitovanú ponuku tvorí 60 bytov s rozlohou od 100 do 300 m2 v nízko podlažnej zástavbe uprostred zelene.

Nová štvrť v Petržalke, Nesto, ktorá ponúkne rôzne možnosti bývania, priestory pre prácu, občiansku vybavenosť aj široké možnosti oddychu, sa už pomaly zapĺňa novými obyvateľmi. V najtichšej a najzelenšej časti celej štvrte už o krátky čas vyrastie prémiová etapa – Nesto Prime, ktorá prinesie bývanie podobné životu v rodinnom dome. Ponuka bytov v Nesto Prime je limitovaná, tvorí ju iba 60 bytov s rozlohou od 100 do 300 m2 v nízko podlažnej zástavbe uprostred existujúcej zelene. Jej hlavným benefitom bude komorné prostredie a pocit súkromia, čo ešte zvýrazní zóna bez áut a park priamo pod oknami.

Veľkých bytov je málo a často sú v rušných štvrtiach

Množstvo ľudí túži po dome, ktorý poskytuje dostatok priestoru, súkromie a zvyčajne je obklopený záhradou alebo prírodnou scenériou. Bývanie v dome, ak je navyše situovaný v okrajových častiach mesta, však prináša aj nevýhody. Človek pomaly ale s istotou stráca kontakt s dynamikou mesta a kvôli režimu svojich ratolestí sa z rodičov stávajú taxikári. O povinnostiach okolo domu ani nehovoriac. Pravidelné kosenie trávnika či opravy si majiteľ musí prevádzkovať a financovať sám.

Pri potrebe zväčšiť svoj životný priestor tak mnohé rodiny siahnu po veľkometrážnom byte, ktorého rozloha presahuje 100 či 150 m². Tých nových je však na trhu ako šafranu a tie staršie už často nespĺňajú požiadavky dnešnej doby alebo sa nachádzajú v rušných centrálnych štvrtiach mesta.

Odpoveďou na túto dilemu je bývanie v nadštandardnej etape Nesto Prime, ktorá už čoskoro vyrastie v novej petržalskej štvrti Nesto. Vďaka veľkorysým rozlohám a malému počtu bytov, ale tiež vďaka súkromiu je ideálnou voľbou pre rodiny, ktoré hľadajú dlhodobé bývanie s dobrou vybavenosťou a dostupnosťou.

image

Nadštandardná etapa Nesto Prime

Lucron

Nesto Prime v sebe spojí to najlepšie z novej štvrte

Realitný trh dnes definujú projekty, ktoré idú najmä po praktickosti, inak povedané, veľa muziky na malom priestore. Nesto Prime však ide proti prúdu a na trh prináša nekonvenčne priestranné byty, ako stvorené pre pohodlné rodinné bývanie aj realizáciu snov.

Chcete mať v obývačke klavír? Zmestíte aj malý orchester. Túžite po miestnosti pre vašu kanceláriu? Vojdete sa aj s kolegami. Veľká herňa pre vašich najmenších? Parametre detskej izby sú také, že ju poľahky premeníte na malé ihrisko. Raňajky na čerstvom vzduchu? Nech sa páči, stačí vyjsť na terasu. 

Nesto Prime ponúkne limitovaný počet 60 bytov, ktorých definujúcim kritériom je nadštandard v každej oblasti, od materiálov cez technológie až po prvotriednu polohu. Ponuku tvoria 3- a 4-izbové byty a mezonety s výmerami od 100 do 300 m2, ktoré vzniknú v súkromnom priestore štvrte so zónou bez áut.

Z dôvodu súkromia bude v každom zo šiestich obytných domov iba 10 bytov, pričom na každom poschodí budú iba 2 byty. Všetky budú disponovať priestrannými balkónmi, terasami alebo predzáhradkami.

Špičkové bude aj technologické vybavenie, ktoré bude zahŕňať stropné chladenie aj kúrenie. Stropný systém využiteľný na vykurovanie a chladenie má viacero výhod a z pohľadu efektivity nemá konkurenciu. 3D prehliadka vzorových bytov v Nesto Prime je dostupná tu.

image

Promenáda v projekte Nesto

Lucron

S bytom v Nesto Prime si kupujete celú štvrť

Nesto však nie je len o kvalitnom bývaní. Ponúka aj bezkonkurenčnú dopravnú dostupnosť, o ktorej sa vašim známym v satelitoch môže len snívať. Dochádzanie do centra mesta je tak rýchle a pohodlné. Otázkou je, či vôbec potrebujete niekam dochádzať, keďže v Neste v budúcnosti vybavíte všetky základné potreby vrátane nákupov, škôlky či lekára do 20 minút. A to pešo alebo na bicykli. Vašou novou záhradou sa stane priľahlý lesopark a 1 700 novovysadených stromov. Pod ich korunami nájdete komunitné grily, pri ktorých sa zo susedov stanú dobrí známi a z dobrých známych priatelia. 

Pečiatku kvality a garanciu istoty dáva projektu Nesto Prime jeho developer Lucron, ktorého projekty spája kvalitná bytová architektúra, veľkorysé spracovanie verejných priestorov a budovanie bohatej dopravnej infraštruktúry s dôrazom na cyklistov a chodcov.

Ak teda stále váhate medzi bývaním v rodinnom dome či väčšom byte, už nemusíte. Myslite dopredu a vyberte si komfort, ktorý sa nemeria len v stovkách metrov štvorcových, priestrannou terasou či privátnym lesoparkom. Jeho skutočným dôkazom bude vaša spokojná rodina. 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. september 2024 00:02