StoryEditor

Je osobný bankár len pre bohatých? Známa banka to chce zmeniť

07.10.2024, 00:00

Aj keď máte pocit, že sa vo finančnom svete vyznáte, nemusí to tak byť.

Vaša úroveň oproti znalostiam osobného bankára je… neporovnateľná. Kľúčovou výhodou osobného bankára je to, že sa venuje financiám každodenne. A vie tak dohliadnuť, aby vaše peniaze pracovali v súlade s vašimi dlhodobými plánmi.

Vďaka službám osobného bankára vám žiadna príležitosť neunikne. S prémiovým bankovníctvom VÚB Magnifica sú dnes služby osobného bankára dostupné oveľa širšej skupine klientov, ako by ste si mysleli. Vo VÚB banke už dávno pochopili, že špeciálna starostlivosť o klientov a ich financie má byť dostupná pre čo najširšiu skupinu klientov. Preto sa do prémiového programu VÚB Magnifica klienti zaraďujú po splnení podmienok automaticky. Pravidelne tak pribúdajú noví klienti, ktorým VÚB Magnifica posúva správu financií na úplne inú úroveň.

Viete, čo všetko môže urobiť osobný bankár pre vás?

  • Starostlivosť osobného bankára prichádza s bežným účtom Magnifica. K nemu získate debetnú kartu Visa Inspire Gold s výhodami programu VISA Benefit za 11 €, ktorý môžete mať po splnení podmienok zadarmo alebo s 50 % zľavou. S bežným účtom získate aj modrú bankovú aplikáciu, z ktorej viete svojho osobného bankára kontaktovať telefonicky priamo a komunikácia tak bude oveľa efektívnejšia. Aj keby váš osobný bankár v danom momente nebol dostupný, získate prioritný prístup ku klientskej podpore so službou Kontakt.
  • Osobný bankár vás pravidelne informuje o stave vášho portfólia. Aj keby ste mu zabudli oznámiť dôležitú zmenu vo vašom živote, pri telefonáte od neho si na to určite spomeniete.
  • S osobným bankárom si viete dohodnúť osobné stretnutie v 8 prémiových Magnifica centrách a ďalších 49 pobočkách. Ich priestory poskytujú vyšší komfort ako bežné bankové pobočky. Sú upravené tak, aby poskytovali maximálnu diskrétnosť, ktorú si citlivé finančné informácie kryté bankovým tajomstvom vyžadujú.
  • Osobný bankár vám počas úvodného stretnutia vytvorí exkluzívnu verziu Osobného finančného plánu na mieru, vďaka čomu získate jasnejšiu predstavu o svojich finančných cieľoch. Vždy, keď sa vaša situácia alebo ciele zmenia, ho vie s vami vhodne prispôsobiť, aby bol váš Osobný finančný plán stále aktuálny.
  • Jednou z kľúčových výhod, ktorú vám osobný bankár vie ponúknuť, je investičná služba InvestPlan. Tento unikátny finančný nástroj obsahuje know-how jednej z najvýznamnejších európskych finančných skupín Intesa Sanpaolo, pozostávajúci z predikcií vyše 200 expertov rôznych bánk a investičných spoločností, ktoré sú jej súčasťou. S InvestPlanom môže váš majetok, aj vďaka pravidelnému vyhodnocovaniu portfólia a odporúčaniam osobného bankára, neustále pracovať čo najviac v prospech vašich cieľov.
  • Ako Magnifica klient máte rovnako k dispozícii aj širšie možnosti investičného sporenia do Eurizon Capital fondov.
  • Prípadne aj exkluzívny Kombiprodukt Magnifica – kombináciu vybraných podielových fondov Eurizon Capital a termínovaného vkladu s 5,0 % p. a. s viazanosťou 12 mesiacov (zvýhodnená úroková sadzba platí počas prvých 12 mesiacov viazanosti na termínovanom vklade) pre konzervatívnejších klientov.
  • Môžete získať aj výhodnejšie úročenie na termínovaných vkladoch.
  • Vďaka členstvu vo VÚB Magnifica máte takisto bezúčelovú pôžičku schválenú prakticky okamžite od 7 000 € až do výšky 35 000 € s aktuálnou zľavou z bežne ponúkanej úrokovej sadzby.
  • Hypotéku vám osobný bankár vybaví flexibilne, pričom automaticky získate aj výhodnejšiu úrokovú sadzbu.
image
VÚB, a. s.

S osobným bankárom získate prémiovú bankovú starostlivosť a množstvo výhodnejších aj exkluzívnych produktov. Vďaka tomu bude pre vás správa vášho finančného majetku oveľa jednoduchšia. Bez stresu, pod dohľadom tých najlepších odborníkov na finančnom trhu. Zistite viac na vub.sk/magnifica.

Prémiová starostlivosť Magnifica je tu pre vás, ak spĺňate aspoň jednu z uvedených podmienok:

  • na bežný účet vám chodí pravidelne aspoň 2 200 € mesačne, čo v prípade rodinného účtu nie je nedosiahnuteľná záležitosť,
  • máte zostatok financií min. 50 000 € či investícií min. 20 000 € alebo obdobnú kombináciu,
  • splácate schválené úvery vo výške min. 350 000 €.

 

Tento materiál predstavuje marketingovú komunikáciu spoločnosti VÚB, a. s. S investovaním je spojené aj riziko. Hodnota investícií môže rásť, stagnovať alebo aj klesať a nie je zaručená návratnosť pôvodne investovanej sumy. Výkonnosť v minulosti nie je spoľahlivým ukazovateľom budúcej výkonnosti. Daňový režim závisí od individuálnych pomerov každého podielnika, ktoré sa môžu v budúcnosti meniť. Štatúty, predajné prospekty a Dokumenty s kľúčovými informáciami, s uvedením rozpisu poplatkov a nákladov, ako aj rizikového profilu alebo opisov rizík, sú v slovenskom jazyku na požiadanie k dispozícii v sídle spoločnosti VÚB, a. s., a Eurizon Asset Management Slovakia, správ. spol., a. s., a na všetkých predajných miestach VÚB, a. s., a voľne k dispozícii na www.vub.sk a/alebo www.eurizonslovakia.com a/alebo www.eurizoncapital.lu. Na vylúčenie akýchkoľvek pochybností, VÚB, a. s., neposkytuje investičnú službu riadenie portfólia podľa zákona č. 566/2001 Z. z. o cenných papieroch a investičných službách a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o cenných papieroch). Informácie o investičných službách vrátane upozornení v súvislosti s rizikami spojenými s investíciami vo finančných nástrojoch je možné získať na všetkých predajných miestach VÚB, a. s., a na www.vub.sk v sekcii Misia a hodnoty, Ochrana investora.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
07. október 2024 00:02