StoryEditor

Crypto Voucher: Kryptomeny bližšie k ľuďom – jednoduchší nákup a správa digitálnych aktív

14.10.2024, 00:00

Povedzme si úprimne, vstúpiť do sveta kryptomien môže byť poriadne mätúce. Volatilita v kombinácii s technickým žargónom, často odrádza mnoho potenciálnych používateľov od toho, aby sa zapojili do krypto revolúcie. Čo keby ale bolo nakupovanie kryptomien rovnako jednoduché ako kúpa digitálnej darčekovej karty? Vďaka priekopníckemu slovenskému startupu Crypto Voucher je to možné.

Kryptomeny sú pre mnohých ľudí lákavým, ale aj komplikovaným svetom. Od vytvárania peňaženiek až po obchodovanie na burzách, mnoho potenciálnych používateľov odrádza náročnosť celého procesu. Často je to spojené s technickými pojmami, ktoré sú neznáme, a tiež s neistotou ohľadom stability trhu.

Napriek svojej zložitosti pre bežných používateľov kryptomeny získavajú čoraz väčšiu pozornosť vo svete financií a investovania. Ako však tento svet spraviť zrozumiteľnejším a dostupnejšim? Práve toto bola výzva, ktorú si vzal za cieľ priekopnícky slovenský startup Crypto Voucher pod vedením Jakuba Kudravého.

image
Crypto Voucher

Ako Crypto Voucher zjednodušuje nákup kryptomien

Crypto Voucher vznikol ako reakcia na tieto problémy, s cieľom uľahčiť proces nákupu kryptomien. Už od roku 2017 ponúkajú jednoduchý spôsob, ako získať kryptomeny prostredníctvom predplatených digitálnych voucherov. Tento prístup uľahčil cestu k digitálnym aktívam a otvoril svet kryptomien aj pre tých, ktorí s nimi nemali skúsenosti.

Ich platforma umožňuje používateľom zakúpiť predplatené vouchery od online distribútorov alebo priamo na ich webstránke www.cryptovoucher.io cez kreditnú kartu, bankový prevod, prípadne inými platobnými metódami. Vouchery je možné uplatniť prostredníctvom účtu na webe, kde môžu používatelia spravovať, nakupovať, predávať alebo meniť digitálne aktíva.

Príbeh startupu, ktorý priniesol revolúciu vo svete kryptomien

Ako bolo spomenuté vyššie, Crypto Voucher začal svoju cestu v roku 2017 na Slovensku s cieľom sprístupniť kryptomeny každému. Zakladatelia projektu rozpoznali narastajúci záujem o kryptomeny, no zároveň si všimli, že mnohých ľudí odrádza ich zložitosť. Vďaka inovatívnemu nápadu zaviesť kryptomenové darčekové karty sa spoločnosť stala vôbec prvým projektom tohto druhu na trhu a  podarilo sa jej sprístupniť digitálne aktíva širšej verejnosti.

Crypto Voucher sa rýchlo etabloval na trhu a dnes je ich názov synonymom tohto druhu služby. Tento úspech potvrdzuje ich priekopnícku rolu v rozvoji trhu s kryptomenovými darčekovými kartami, pričom výrazne prispeli k rastu tohto segmentu.

Služby, ktoré ponúkajú

Crypto Voucher poskytuje používateľom viacero služieb zameraných správu kryptomien:

Virtuálne peňaženky: Bezpečný spôsob ukladania kryptomenových aktív.

Zmenáreň virtuálnych mien: Možnosť okamžite meniť kryptomeny a tradičné meny, ako napríklad EUR.

Nákup kryptomien: Okamžitý prístup k širokej ponuke kryptomien vrátane Bitcoin, Ethereum, Litecoin, USD Coin, Dogecoin, MATIC od spoločnosti Polygon, BNB Coin alebo Solana.

Tím neustále pridáva nové funkcie, aby služby zostali flexibilné a prispôsobené pre každého používateľa.

image
Crypto Voucher

Stabilita v nestabilných časoch

Od svojho vzniku Crypto Voucher prešiel rôznymi obdobiami volatility trhu, vrátane známych „krypto zím.“ Napriek týmto výzvam dokázali zostať spoľahlivým partnerom pre svojich používateľov a partnerov. Ich skúsenosti s prekonávaním týchto výkyvov im pomohli nielen udržať stabilitu, ale aj naďalej rásť a zlepšovať svoje služby.

Rokmi overená značka

Crypto Voucher si od svojho vzniku vybudoval stabilné portfólio užívateľov a obchodných partnerov. Či už ste skúsený obchodník s kryptomenami, alebo niekto, kto sa chystá na svoju prvú investíciu, táto platforma je tu, aby vám túto cestu spravila jednoduchou, bezpečnou a vzrušujúcou.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
14. október 2024 14:04