StoryEditor

Nová Škoda Superb je kancelária tam, kde ju práve potrebujete

17.10.2024, 00:00

Celosvetový trend v súčasnej dobe je taký, že manažéri trávia čoraz viac času mimo tradičných kancelárií. Aj najnovší prieskum agentúry Focus, realizovaný exkluzívne pre Škoda Auto Slovensko, odhalil zaujímavé dáta. Manažéri na Slovensku strávia v aute priemerne až 13 hodín týždenne, čo je štvrtina ich pracovného času. Až 70 % opýtaných manažérov verí, že práca v aute im šetrí čas, ktorý by inak museli venovať práci v kancelárii. Ich pracovným miestom často teda nie je pevný stôl, ale ich vozidlo. Automobilka Škoda v rámci tohto nového trendu ponúka dobre vybavený produkt, ktorý je ideálnym riešením pre prácu z auta, je ním nová Škoda Superb.

Home office sa mení na car office

Po známej ére home office teda nastupuje nový fenomén car office. Nová Škoda Superb je doslova navrhnutá ako „kancelária na kolesách“, umožňuje tak moderným manažérom pracovať kdekoľvek a kedykoľvek. S priestranným interiérom, technologickými inováciami a vysokým komfortom ponúka riešenie práve pre tých, ktorí trávia značnú časť svojho pracovného času na cestách.

Auto musí spĺňať trendy moderných manažérov 

Práca z auta už dávno nie je len o vybavovaní telefonátov. Manažéri dnes trávia na cestách podstatnú časť svojho pracovného času, a moderné vozidlá sa musia prispôsobiť ich potrebám. Ako ukázali dáta spomínaného prieskumu, najčastejšie uvádzanou aktivitou manažérov v aute je telefonovanie (s jedným človekom). Veľmi často resp. často to robí v aute viac ako tri štvrtina opýtaných (77 %). Nasledujú pracovné činnosti ako vyhľadávanie informácií (38 %), posielanie emailov (26 %), konferenčné hovory s viacerými ľuďmi (23%), príprava dokumentov a podkladov (20 %). O tom, že má veľmi dobre pripravené vozidlo na prácu z neho, je presvedčená viac ako štvrtina opýtaných (27%), ďalších 47% hodnotí pripravenosť vozidla ako „celkom dobrú“.

“V dnešnom dynamickom pracovnom prostredí, kde sa auto často stáva kanceláriou na kolesách, je dôležité, aby manažéri mali vozidlo, ktoré im umožní efektívne, pohodlne ale hlavne bezpečne pracovať kdekoľvek. Škoda Superb vyniká práve v tomto smere, čo z nej robí ideálne manažérske vozidlo. Jej priestrannosť, moderné technológie, vysoká úroveň bezpečnosti či pohodlia z nej robia ideálnu voľbu pre tých, ktorí chcú alebo musia spojiť prácu s cestovaním. V plug-in hybridnej verzii dokáže navyše ponúknuť ekologickú a ekonomickú alternatívu, s dojazdom až 120 kilometrov na elektrinu a výrazne nižšími nákladmi na prevádzku,“ približuje Jaroslav Hercog, riaditeľ Škoda Auto Slovensko.

image

Nový Superb Office

ŠKODA

Kancelária, ktorá otvára „nové svety“ 

Model Škoda Superb tento rok prišiel na trh už vo svojej štvrtej generácii. Za svoju novodobú existenciu sa stal medzi firmami obľúbenou voľbou, a nie je to náhoda. Škoda Superb totiž ponúka všetko, čo moderný manažér na cestách potrebuje. Priestranný interiér, ktorý je optimalizovaný pre prácu, dokáže pohodlne usadiť až päť ľudí, pričom vďaka ergonomickému dizajnu a inovatívnej architektúre stredovej konzoly máte k dispozícii dostatok miesta na prácu, či už je to príprava podkladov, telefonovanie alebo organizovanie videokonferencií.

Technologické riešenia vo vozidle Škoda Superb sú navrhnuté s dôrazom na produktivitu. Bezdrôtové nabíjanie až dvoch telefónov s chladením, plná konektivita s telefónom, rýchle internetové pripojenie a infotainment vám umožnia pracovať plynulo aj počas cestovania. Či už potrebujete vybaviť e-maily, alebo viesť dôležitý pracovný hovor, s vynikajúcou akustickou izoláciou a prémiovým soundsystémom Canton máte istotu, že každé slovo bude počuť zreteľne a jasne.

Viac o výhodách, ktoré Superb ako mobilná kancelária prináša, sa dozviete z videa s Vladom Voštinárom:

Nadštandardné prvky bezpečnosti a komfortu

Pri dlhých cestách je pohodlie nevyhnutnosťou. Škoda Superb ponúka luxusné masážne a ventilované kreslá, ktoré sú elektricky nastaviteľné, čím zaručujú maximálny komfort počas jazdy.

Strešné okno zabezpečuje dostatok prirodzeného svetla, čím vytvára ideálne pracovné prostredie počas dňa. Priestranný batožinový priestor a úložné riešenia, ako sú zadné sklopné sedadlá či úložné priestory v predných sedadlách, poskytujú dostatok miesta pre všetky vaše pracovné pomôcky a osobné veci.

Zároveň Škoda Superb kladie veľký dôraz na bezpečnosť. Vozidlo je vybavené modernými asistenčnými systémami, ktoré zaručujú, že všetko sa deje pri dodržaní bezpečnosti cestnej premávky. Handsfree telefonovanie a ďalšie technológie sú samozrejmosťou, ktorá umožňuje manažérom pracovať bez toho, aby riskovali svoju bezpečnosť na cestách.

image

Nový Superb Office

ŠKODA

Nezáleží kam sa vyberiete, Superb vás tam dostane

Škoda Superb v sebe v rámci výbavy integruje niekoľko unikátnych prvkov, ktoré z nej robia skutočnú kanceláriu na kolesách. Strešné okno presvetľuje interiér, čo zlepšuje pracovné prostredie počas dňa. Veľký batožinový priestor poskytuje dostatok miesta pre všetky pracovné nástroje a osobné veci.

Maximálny komfort počas jazdy s možnosťou elektrického nastavenia a masáže si môžu cestujúci vychutnať vďaka masážnym a ventilovaným kreslám a nechýba akustická izolácia, ktorá je rovnako ako prémiový soundsystém Canton, ideálna pre konferenčné hovory a dlhé pracovné rozhovory na cestách.

Vďaka pohonu 4x4 nezáleží na tom, kam vás vaša práca zavedie – Škoda Superb vás tam dostane. Navyše, v plug-in hybridnej verzii s dojazdom až 120 km na elektrinu a rýchlym DC nabíjaním z 10 na 80% za 25 minút sú mesačné náklady na prevádzku výrazne zredukované.

Záujemcovia o nový Superb si môžu vybrať z dvoch karosárskych verzií - okrem elegantného liftbacku je v ponuke aj praktické combi, ktoré pojme dostatok batožiny aj na dlhé služobné cesty

image

Nový Superb Office

ŠKODA

Už od 435 eur mesačne

Okrem technologických a komfortných prvkov prichádza Škoda Superb aj s finančne atraktívnou ponukou. Financovanie na mieru začína už od 435 eur mesačne, vrátane poistenia, čo z nej robí dostupnú možnosť pre manažérov, ktorí chcú zvýšiť svoju produktivitu na cestách. Vďaka balíku 5 rokov pohody získate nielen 5-ročnú záruku, ale aj 5 rokov servisu zdarma v cene vozidla. Vďaka rozsiahlej sieti predajných a servisných miest Škoda na Slovensku si môžete sami vyskúšať všetky výhody tejto kancelárie na kolesách.

Mobilná kancelária na kolesách, ktorá stojí za to

Škoda Superb nie je len vozidlo – je to doslova mobilná kancelária, ktorá vám poskytuje slobodu pracovať kdekoľvek a kedykoľvek. Pre manažérov, ktorí chcú efektívne využívať svoj pracovný čas aj mimo kancelárie, je novinka z Mladej Boleslavi ideálnym riešením. Stačí sa presvedčiť na vlastnej koži a objaviť komfort a produktivitu, ktoré vám Superb prináša. Zarezervujte si termín na skúšobnú jazdu alebo navštívte stránku www.superboffice.sk a dozviete sa viac.

image

Nový Superb Office

ŠKODA
menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
17. október 2024 07:18