StoryEditor

Špeciálny HR Oscar poputoval textilnej firme do Humenného

21.03.2007, 23:00

Osobitné ocenenie ministerky práce, sociálnych vecí a rodiny - HR Oscar special - si v utorok večer prevzali predstavitelia spoločnosti VSK Humenné. Cena sa udeľuje za mimoriadny prínos k znižovaniu nezamestnanosti na Slovensku.
Spoločnosť VSK podniká v textilnom priemysle. Zameriava sa na výrobu a predaj pančuchového tovaru. Medziročne vlani zvýšila počet zamestnancov zhruba o tretinu. Ku koncu minulého roka mala 482 zamestnancov. V tomto roku plánuje posilnenie zamestnaneckého stavu aj napriek silnejúcej konkurencii z Ázie. Do konca marca predpokladá zvýšiť stav pracovníkov na 543 osôb.
Dominanciu projektov z východného Slovenska potvrdili ďalší dvaja nominati na túto cenu, spoločnosť Ness Slovakia a prevádzka spoločnosti RF v Haniske pri Prešove.
Odovzdávanie ocenenia bolo súčasťou gala večera pripraveného pri príležitosti odbornej konferencie Nové trendy v personálnom manažmente 2007.

OCENENIE HR OSCAR si prevzali ekonomický riaditeľ spoločnosti VSK Ondrej Milčo a vedúca personálneho oddelenia tejto spoločnosti Katarína Haľková. Snímka Štefan Laktiš

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
19. apríl 2024 07:33