StoryEditor

Kaleidoskop

30.11.2006, 23:00

Speváčka Nelly Furtado plánuje v blízkom čase nahrať duet s austrálskou popovou divou Kylie Minogue. Furtado potešili správy, že Kylie sa po chorobe opäť vrátila na koncertné pódiá. Speváčky by chceli šťastnú udalosť osláviť a spečatiť spoločnou piesňou. "Rozprávali sme sa spolu o tom. Kylie mi je blízka svojím pracovným nasadením a vervou, s ktorou sa do všetkého púšťa. Som rada, že je znovu späť," tvrdí Furtado. Informácie zverejnil portál breakingnews.iol.ie. (SITA)

Austrálska herečka Nicole Kidman je kráľovnou Hollywoodu, keď príde na pretras otázka peňazí. Držiteľka Oscara, ktorá si za jeden film účtuje v prepočte 476 miliónov korún, sa usadila na čele piateho výročného zoznamu najlepšie platených herečiek sveta. Ako v stredu uviedol The Hollywood Reporter, 39-ročná Kidman konečne porazila Juliu Roberts, ktorá so svojimi honorármi kraľovala posledné štyri roky. Na druhom mieste skončila 30-ročná Reese Witherspoon so zárobkom 420 miliónov korún za film. V prvej pätici sa umiestnili ešte Renée Zellweger, Drew Barrymore a Cameron Diaz. Aj ony berú za jediný film v prepočte 420 miliónov korún. (SITA/AP)
Japonci sú zvyknutí žiť v malých bytoch, no pre tých, ktorí majú naozaj problém s priestorom, ponúkol výrobca hračiek Sega Toys koncertné klavírne krídlo, ktoré sa zmestí aj na poličku. Nástroj s názvom Veľký klavirista má 88 klávesov rovnako ako jeho reálna predloha, aj keď jeden kláves je široký iba štyri milimetre. Aj keď sa na ňom teoreticky dá hrať, miniatúrny klavír má v sebe naprogramovaných 100 klasických, džezových a popových skladieb, ktoré odohrá aj sám. Jeho predpokladaná cena je 10-tisíc korún a na japonský trh by sa mal dostať v apríli budúceho roka. (SITA/AFP)

Kanadská speváčka Céline Dion zrušila najbližších päť vystúpení zo svojej lasvegaskej šou, rovnako ako aj účasť na odovzdávaní cien Billboard Music Awards. Ako uviedli producenti jej programu, speváčka má problémy s vysoko nákazlivou pľúcnou infekciou. Tridsaťosemročnú držiteľku ceny Grammy hospitalizovali s akútnou bronchitídou, infekčným bakteriálnym ochorením a až do uzdravenia musí mať čo najväčší pokoj. Dion vystupuje v programe A New Day v hoteli Caesars Palace, ktorý vytvoril bývalý umelecký riaditeľ skupiny Cirque du Soleil Franco Dragone. Speváčka podpísala v marci 2003 trojročnú zmluvu v prepočte na 2,8 miliardy korún a tento rok ju predĺžila. (SITA/AP)


menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
25. apríl 2024 17:18