StoryEditor

O dobíjaní bateriek manažérov

19.04.2007, 00:00

Aktuálnej téme -- Výkonnosť, kreativita verzus životný štýl manažéra, sa bude venovať druhý ročník konferencie IN FÓRUM, ktorá sa 14. a 15. júna uskutoční v Piešťanoch. Pripravujú ju spoločnosti Sofisol, M.C.TRITON Slovakia a a_set, s. r. o.
Spomínaná problematika sa týka všetkých manažérov, ktorí pracujú s vysokým pracovným nasadením, so zodpovednosťou a pod tlakom. Podceňovanie uvedených vplyvov môže negatívne pôsobiť nielen na koncentráciu a celkový tvorivý potenciál manažéra, ale môže ohroziť aj jeho zdravie. Priebežné "dobíjanie bateriek", resp. schopnosť vlastnej energetizácie, by malo byť neodmysliteľnou súčasťou života manažéra.
Konferencia si dáva za cieľ priniesť moderný pohľad na uvedenú tému a efektívne riešenia pre každého zo zúčastnených.
Dvojdňový odborný program je zostavený tak, aby účastníci mali možnosť získať informácie, ako si dlhodobo udržať výkonnosť, tvorivý potenciál, psychickú a fyzickú kondíciu.
Prvý deň je rozdelený do štyroch logicky nadväzujúcich blokov prezentácií, druhý deň prebehne formou tematicky zameraných workshopov. Súčasťou odborného podujatia je garden party, wellness program, beauty program, golfový turnaj, a pre menej zručných v golfe je pripravená golfová akadémia.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
20. apríl 2024 07:10