StoryEditor

Veselo i vážne o zážitkovom vzdelávaní

21.03.2007, 23:00

Príďte so svojím tímom a zažite netradičný teambuilding! -- také je motto prvej slovenskej konferencie novovzniknutého Profesijného združenia pre zážitkové vzdelávanie. Konferencia sa uskutoční v Bratislave 13. apríla ako súčasť festivalu Hory a mesto 2007 v Kinosále Palace Cinemas, Aupark.
Cieľom podujatia je predstaviť nové trendy a prínosy k rozvoju manažérov a zamestnancov prostredníctvom zážitkovo-vzdelávacích projektov, no tiež poskytnúť reálny zážitok tímovej spolupráce a motivácie zvíťaziť v súboji tímov s následnou spätnou väzbou.
Dopoludní odznejú príspevky o koncepcii rozvoja ľudských zdrojov formou zážitkového vzdelávania (o outdoor tréningu) -- o budovaní tímov, manažmente zmeny, hodnotení a rozvoji manažérskych a líderských kompetencií.
V poobedňajších hodinách sa uskutoční tímová súťaž v uliciach mesta, takzvaná City Challenge. Tímy dostanú za úlohu prejsť určenú trasu a na vybraných miestach riešiť rôzne úlohy. Pre účasť na tomto programe je preto nevyhnutné športové oblečenie a obuv!

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
20. apríl 2024 17:55