StoryEditor

Podvojné účtovníctvo

28.09.2005, 00:00

Novinkou vo vydavateľstve Epos je kniha Marty Šostronekovej a kolektívu Podvojné účtovníctvo podnikateľov po vstupe do EÚ
s príkladmi. Ide o príručku podvojného účtovníctva pre podnikateľov, kde nájdete základné princípy podvojného účtovníctva a metodický výklad u nás platného účtovníctva spolu s kontrolnými otázkami na konci kapitoly určite prispejú k vášmu zvládnutiu danej problematiky.

Vydavateľstvo IURA EDITION vydalo novinku Podvojné účtovníctvo pre podnikateľov od autorov Rudolfa Šlosára a Anny Šlosárovej. Publikácia sa zaoberá účtovníctvom podnikateľskej účtovnej jednotky pôsobiacej v prostredí trhovej ekonomiky. Obsahuje teoretickú časť i riešenia konkrétnych účtovných prípadov a v závere súvislý komplexný príklad, na ktorom si čitateľ môže overiť, či zvládol problematiku účtovníctva tak, aby nadobudnuté poznatky mohol uplatniť vo svojej účtovníckej praxi. Súčasťou publikácie je rámcová účtová osnova pre podnikateľov. Publikácia je vynikajúcou pomôckou pre začínajúcich účtovníkov, pre študentov stredných a vysokých škôl ekonomického zamerania, ale aj pre tých, ktorí už majú skúsenosti s účtovníctvom. Určite ju uvítajú aj frekventanti kurzov účtovníctva.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
10. máj 2024 10:28