StoryEditor

SÚŤAŽ O KNIHU

20.09.2006, 00:00

Viete, kto to povedal?

"Kto nemá čas starnúť, nezostarne"

Viete, kto povedal tieto slová? Napovieme, že to bola manželka jedného z amerických prezidentov. Žila v rokoch 1913 až 1993 a jej krstné meno bolo Patricia.

Ak viete odpoveď na našu otázku, pošlite nám korešpondenčný lístok alebo pohľadnicu s odpoveďou, označenou heslom SÚŤAŽ O KNIHU na adresu: Redakcia Hospodárske noviny, Seberíniho 1, P.O. Box 35, 820 07 Bratislava alebo e-mailom na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Dátum na pečiatke korešpondenčného lístka musí byť najneskôr 27. septembra 2006, teda o týždeň. Mená výhercov uverejníme v rubrike VZDELÁVANIE o dva týždne.

O čo dnes hráme:
FOTO - KNIHA
Hmyzu sa mnohí bojíme, niektorým sa protiví, ale sú aj takí, ktorých zaujíma a niektoré druhy aj chovajú. Jednoduchý a zrozumiteľný kľúč na určovanie viac ako 300 čeľadí hmyzu a iných článkonožcov, ktorý nedávno vyšiel vo vydavateľstve IKAR pod názvom Hmyz, pavúky a iné suchozemské článkonožce, pomôže podrobnými opismi a množstvom detailných fotografií a kresieb určiť aj menej známe druhy.
Vydalo vydavateľstvo IKAR v roku 2006.

Výherca:
Správna odpoveď na našu súťažnú otázku zo 7. septembra bola: Lev Nikolajevič Tolstoj
Knihy vyhrávajú Oľga Mičková z Hlohovca a Ladislav Žiška z Hýb.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
25. apríl 2024 10:53