Zdroj: Dreamstime
StoryEditor

Chcete sa finančne vzdelávať? Pridajte si do Messengera komunikačný chatbot EDUART

17.09.2018, 11:04
Autor:
vegveg
Vyše sedemtisíc ľudí už absolvovalo Test investičných znalostí J&T Banky. Skončili s priemernou známkou dva mínus. Banka sa preto rozhodla spustiť dnes aj jeho druhú fázu.

Na veľkom Teste investičných znalostí, ktorý pripravila J&T Banka, sa zúčastnilo za posledné týždne už viac než sedem tisícok ľudí. Boli to záujemcovia, ktorým ide o to, aby sa finančne vzdelávali. Test im ukázal, na akej úrovni sú ich finančné vedomosti.

Prekvapivé výsledky

Doterajšie výsledky Testu investičných vedomostí ukázali, že aj keď sú ľudia v investovaní opatrní, vyznajú sa v ňom.

„Ak vezmeme do úvahy, že narábajú s voľnými peniazmi pomerne konzervatívne, výsledky testu prekonali naše očakávania. Základné znalosti z oblasti investovania sú dobré a môžeme ich ďalej rozvíjať. Pri súčasnej úrovni úrokových sadzieb totiž ľudia chcú investovať viac a zaujímajú sa o to, ako svoje peniaze zhodnotiť,“ vysvetľuje generálna riaditeľka J&T Banky Anna Macaláková.

"Múdry" program

Chcete sa finančne vzdelávať aj vy? Stačí, ak si v aplikácii Messenger pridáte do kontaktov program komunikačný chatbot EDUART. Svetom financií vás prevedie v mobile či na počítači postupne. Program pozostáva z úvodu a zo šiestich odborných investičných lekcií: Úvod do investovania, Dlhopisy, Akcie, Podielové fondy, Alternatívne investície a Tvorba investičného portfólia.

Každý týždeň pribudne nová lekcia. Dvadsaťjeden testových otázok aj samotné finančné vzdelávanie pripravil tím analytikov a finančných expertov J&T Banky.

Presné načasovanie

Vďaka online forme vzdelávania, keď chatbot EDUART komunikuje s človekom jednoducho cez jeho Messenger, sa môžu záujemcovia vzdelávať kdekoľvek a kedykoľvek presne tak, ako im to vyhovuje. Stačí na to mobil s pripojením na internet. Chatbota môžu tiež požiadať, aby im lekciu poslal v deň s konkrétnym dátumom.

01 - Modified: 2024-04-15 09:00:00 - Feat.: - Title: Podnikanie formou franšízingu rastie na popularite. Čoraz častejšie aj v oblasti financii 02 - Modified: 2024-04-12 07:00:00 - Feat.: - Title: Si študent? Môžeš získať niekoľkotisícové štipendium na štúdium kdekoľvek na svete. Poznáme presné sumy 03 - Modified: 2024-04-11 11:19:54 - Feat.: - Title: Myslia ľudia na Slovensku pri životnom poistení aj na riziko hospitalizácie? 04 - Modified: 2024-04-11 22:00:00 - Feat.: - Title: Amerika prestáva chodiť do školy. Ako však bude ekonomicky konkurovať Číne? 05 - Modified: 2024-04-12 14:19:25 - Feat.: - Title: Zmena kurzu? Čakať tento rok lacnejší úver na byt je nereálne, Slovákom zostala ešte druhá možnosť
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
16. apríl 2024 16:43