StoryEditor

Manažéri v pohybe

27.04.2006, 00:00

Výkonným riaditeľom vládnej agentúry CzechInvest sa stal doterajší riaditeľ jej zastúpenia v Paríži Jakub Mikulášek (30). Nahradil tak výkonnú riaditeľku Karolínu Bočkovú, ktorá opustila funkciu z rodinných dôvodov. "Úlohou nového výkonného riaditeľa bude nadviazať na svoju predchodkyňu a koordinovať jednotlivé činnosti vo vnútri agentúry tak, aby sa navzájom dopĺňali a podporovali," uviedol generálny riaditeľ agentúry Tomáš Hruda. (ČTK)
x x x
Riaditeľom divízie finančného riadenia Tatra banky je od apríla Dušan Pivka. Do banky nastúpil v roku 1997, predtým pracoval v Komerční banke Praha na odbore riadenia aktív a pasív. V Tatra banke zakladal oddelenie riadenia trhových rizík a viedol implementáciu informačného a obchodného systému na odbore treasury. V roku 2001 ho menovali na pozíciu riaditeľa odboru treasury a investičného bankovníctva, na ktorej pôsobil až do apríla 2006. Pivka bude na novej pozícii zodpovedný za vnútornú ekonomiku banky, teda kontroling, výkazníctvo, dane a účtovníctvo.

Obchodným riaditeľom zodpovedným za segment veľkých zákazníkov LE (Large Enterprise) spoločnosti Fujitsu Siemens Computers sa od apríla stal Lubomír Štefek (45). Jeho hlavnou úlohou je vybudovať silný obchodný tím a spoločne s novou servisnou organizáciou zvýšiť predaj v tomto segmente. Sústrediť sa treba dynamické dátové centrá, dátové úložiská a služby s pridanou hodnotou.
Pred príchodom do spoločnosti Štefek pracoval v Hewlett-Packard. Vykonával tu funkciu District Manager so zodpovednosťou za segment telekomunikácie a médiá. Vyštudoval Elektrotechnickú fakultu ČVUT.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
26. apríl 2024 19:23