StoryEditor

Manažéri v pohybe

11.05.2006, 00:00

Za nového člena Dozornej rady Istrobanky minulý týždeň zvolilo valné zhromaždenie Istrobanky Ewalda Nowotného, generálneho riaditeľa bankovej skupiny BAWAG P.S.K, jediného akcionára Istrobanky. (TASR)

Novým riaditeľom pre informačné technológie (IT) finančnej skupiny GE Money pre Českú republiku a Slovenskú republiku sa stal Petr Beneš, ktorý dosiaľ pôsobil ako projektový manažér pre oblasť IT v novej pobočke Money Retail Bank v Thajsku. Beneš pôsobí v skupine GE Money od roku 2002, keď nastúpil do vtedajšej GE Capital Bank v Česku ako projektový manažér zodpovedný za zavádzanie bankových systémov. (TASR)

Hovorkyňou Českých aerolínií bude od júna tridsaťdvaročná Jana Víšková. Predtým bola hovorkyňou agentúry na podporu podnikania a investícií CzechInvest. Profesionálnu kariéru začínala Víšková ako redaktorka a moderátorka regionálneho vysielania TV Premiéra, potom bola vedúcou vysielania a redaktorkou TV Galaxie, neskôr reportérkou TV Nova. V rokoch 1999 - 2002 viedla tlačové oddelenie Fondu národného majetku ČR a bola jeho hovorkyňou. (ČTK)

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
26. apríl 2024 22:54