StoryEditor

Hľadajú sa sociálni pracovníci a profesionálni rodičia. Tu sú aktuálne ponuky so zárobkami

27.03.2019, 12:16
Autor:
kokkok
Chcete robiť profesionálnych rodičov alebo sa zamestnať v domovoch pre seniorov? Zariadenia naprieč celým Slovenskom hľadajú nových ľudí. Aktuálne ponuky zverejnilo ISTP, tu sú aj so zárobkami.
Názov: Manažér/manažérka metodického a koordinačného tímu NP DIPTT
Miesto: Bratislava-Ružinov
Spoločnosť: Implementačná agentúra Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky
Informácie: Organizácia a podpora obsahových aktivít metodického a koordinačného tímu. Koordinácia činností spojených s výberom zariadení sociálnych služieb do národného projektu. Komunikácia so zriaďovateľmi a zariadeniami sociálnych služieb a iné.
Základná zložka mzdy: 1700 € za mesiac
Kontakt: Ing. Miroslava Kochanová, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   
Názov: Vedúci/a úseku terapeutických činností
Miesto: Bratislava-Nové Mesto
Spoločnosť: Domov sociálnych služieb pre deti a dospelých - INTEGRA
Informácie: Plánovanie, koordinovanie, organizovanie, metodické usmerňovanie, kontrola úseku terapeutických činností pri zabezpečovaní poskytovania sociálnej starostlivosti občanom so zmenenou pracovnou schopnosťou v zariadení sociálnych služieb.
Základná zložka mzdy: 800 € za mesiac
Kontakt: PaedDr. Renáta Balážová, tel.: 0918826517, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   
Názov: Odborný garant nízkoprahovej soc. služby pre deti a rodinu
Miesto: Piešťany
Spoločnosť: Trnavská arcidiecézna charita
Informácie: Nastavuje smerovanie činnosti v súlade s potrebami obce, komunity a prijímateľov sociálnych služieb. Odborne riadi poskytovanie služieb. Pripravuje a realizuje nové formy sociálnych služieb a sociálnej práce a pod.
Základná zložka mzdy: 880 € za mesiac
Kontakt: Mgr. Katarína Pažítková, tel.: +421948367081, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   
Názov: Fyzioterapeut v zariadení pre seniorov
Miesto: Jaslovské Bohunice
Spoločnosť: Zariadenie pre seniorov BOHUNKA
Informácie: Plánovanie a vykonávanie individuálneho rehabilitačného plánu. Samostatná špecializovaná práca. Individuálna a skupinová rehabilitácia.
Základná zložka mzdy: 750 € za mesiac
Kontakt: PhDr. Martina Valková, tel.: +421917682462, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   
Názov: Psychológ
Miesto: Trenčín
Spoločnosť: Detské mestečko
Informácie: Odborná činnosť vykonávaná psychológom v Centre pre deti a rodiny s nariadenou ústavnou starostlivosťou.
Základná zložka mzdy: V zmysle zákona o výkone práce vo verejnom záujme
Kontakt: Mgr. Žaneta Janišová, tel.: +421905403908, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   
   
Názov: Opatrovateľ/ka
Miesto: Adamovské Kochanovce
Spoločnosť: Domov sociálnych služieb - Adamovské Kochanovce
Informácie: Práca pri vytváraní, prehlbovaní a upevňovaní hygienických, spoločenských a pracovných návykov občanov v zariadení sociálnych služieb. Opatrovateľské úkony, náležitý dohľad, komunikácia s prijímateľmi sociálnych služieb DSS.
Základná zložka mzdy: 645 € za mesiac
Kontakt: Mgr. Jana Pondušová, tel.: +421901918617
   
Názov: Terénny pracovník
Miesto: Šaľa
Spoločnosť: Mesto Šaľa
Informácie: Asistovanie terénnemu sociálnemu pracovníkovi. Aktívne vyhľadávanie a kontaktovanie ľudí so sociálnymi problémami. Poskytovanie informácií smerujúcich k riešeniu nepriaznivej sociálnej situácie a pod.
Základná zložka mzdy: 592 € za mesiac
Kontakt: Mgr. Jana Belovičová, tel.: +421317705981, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   
Názov: Sestra v zariadení sociálnych služieb
Miesto: Hurbanovo
Spoločnosť: MAGNÓLIA Zariadenie sociálnych služieb Hurbanovo
Informácie: Pracovný pomer na určitú dobu. Trojzmenný pracovný režim. Maďarský jazyk na elementárnej úrovni. Prax aspoň 3 roky.
Základná zložka mzdy: 750 € za mesiac
Kontakt: Lívia Mazánová, tel.: +421357602582, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   
   
Názov: Sociálny pracovník
Miesto: Lučenec
Spoločnosť: Za dôstojný život
Informácie: Sociálny pracovník v zariadení sociálnych služieb - Centrum pre občana a rodinu - Útulok. Bližšie informácie o zariadení: https://www.dostojnyzivot.sk/zariadenie-nudzoveho-byvania
Základná zložka mzdy: 729 € za mesiac
Kontakt: PhDr. Zdenka Kotrasová, tel.: +421907175987, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   
Názov: Asistent sociálnej práce
Miesto: Hnúšťa
Spoločnosť: Centrum pre deti a rodiny
Informácie: Odborná činnosť so zameraním na prácu s dieťaťom a jeho rodinou počas výkonu opatrení SPODaSK v Centre pre deti a rodinu na základe plánu sociálnej práce s dieťaťom a jeho rodinou, ktorý je vypracovaný v spolupráci s Úradom práce, sociálnych vecí a rodiny.
Základná zložka mzdy: V zmysle zákona o výkone práce vo verejnom záujme
Kontakt: Mgr. Ľudmila Sucháčová, tel.: +421472433014, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   
Názov: Inštruktor sociálnej rehabilitácie
Miesto: Sučany
Spoločnosť: Domov sociálnych služieb Méta
Informácie: Sociálna rehabilitácia zameraná na podporu samostatnosti, nezávislosti a sebestačnosti prijímateľa sociálnej služby.
Základná zložka mzdy: 629 € za mesiac
Kontakt: Mgr. Erika Krebesová, tel.: +421434239373, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   
   
Názov: Profesionálny rodič
Miesto: Necpaly
Spoločnosť: Detský domov
Informácie: Profesionálny rodič je zamestnancom centra pre deti a rodiny, ktorý sa stará o zverené deti vo svojom domácom prostredí.
Základná zložka mzdy: 728 € za mesiac
Kontakt: Mgr. Ladislav Adamovič, tel.: +4214296218, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   
   
Názov: Manažér kvality v sociálnych službách
Miesto: Spišské Vlachy
Spoločnosť: Social.Trans, n.o.
Informácie: Samostatné komplexné odborné činnosti súvisiace s manažérstvom kvality. Zodpovednosť, implementácia a plnenie podmienok kvality poskytovaných sociálnych služieb. Ďalšie činnosti v rámci organizácie.
Základná zložka mzdy: 832 € za mesiac
Kontakt: Mgr. Pavol Maliňák, tel.: +421534298865, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   
Názov: Vychovávateľ v centre pre deti a rodiny
Miesto: Spišská Nová Ves
Spoločnosť: Spišská katolícka charita
Informácie: Výchovno-vzdelávacia činnosť s deťmi umiestnenými v detskom domove.
Základná zložka mzdy: 624 € za mesiac
Kontakt: Mgr. Martin Janíček, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   
Názov: Koordinátor odborných činností
Miesto: Stropkov
Spoločnosť: Domov sociálnych služieb v Stropkove
Informácie: Bližšie info na stránke: http://www.dssstropkov.sk/dssnovy
Základná zložka mzdy: 810,50 € za mesiac
Kontakt: PhDr. Mária Kurilcová, tel.: +421547422226, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   
   
Názov: Sociálny poradca
Miesto: Prešov
Spoločnosť: Gréckokatolícka charita Prešov
Informácie: Zodpovedá za poskytovanie špecializovaného sociálneho poradenstva v súlade s § 19 ods. 3 zákona č. 448/2014 Z. z. o sociálnych službách.
Základná zložka mzdy: 624 € za mesiac
Kontakt: Rudolf Bača, tel.: 0904 738 361, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1557982/socialny-poradca
   
   
   
   
 

ZDROJ: ISTP

ad

ad

01 - Modified: 2024-04-12 08:50:32 - Feat.: - Title: Že roboti kradnú prácu je mýtus, nové technológie zvyšujú význam úlohy ľudí, vraví manažér Amazonu 02 - Modified: 2024-04-01 09:00:00 - Feat.: - Title: Chceš žiť ako Chandler? Dostaneš 10-tisíc za to, že sa presťahuješ do Tulsy v Oklahome 03 - Modified: 2024-03-27 15:54:37 - Feat.: - Title: Volkswagenu na Slovensku chýba tento rok až 1 500 zamestnancov. Kritická je situácia so špecialistami 04 - Modified: 2024-03-22 13:30:00 - Feat.: - Title: Teraz môžeš aj ty pracovať pre Williama a Kate. Kráľovská rodina hľadá zamestnanca, plat je však pomerne nízky 05 - Modified: 2024-03-21 23:00:00 - Feat.: - Title: Za akých okolností môže pracovať predčasný dôchodca a aké zmeny pripravuje vláda?
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
14. apríl 2024 11:50