25.07.2007, 00:00
Autor:
kulkul

Seriál Heroes -- najlepší program roka
Sci-fi seriál Heroes je podľa americkej Asociácie televíznych kritikov najlepším televíznym programom roka. V Beverly Hills rozdávali cez víkend už po 23-krát TCA Awards. Najlepším komediálnym seriálom sa stal americký remake britského seriálu The Office, Sopranovci zvíťazili v kategórii dráma.

Rihanna prepisuje históriu
Singel Umbrella, r 'n' b speváčky Rihanny okupoval desať týždňov prvú priečku britskej hitparády, čím prekonal deväťtýždňový hit skupiny Wet Wet Wet Love Is All Around Me z roku 1994. Absolútnym rekordmanom je však Frankie Laine, ktorého pieseň I Believe si v roku 1953 udržala prím 18 týždňov.

Posmrtný boj o 2Paca
Matka zastreleného amerického rapera 2Paca chce zabrániť spoločnosti Death Row Records Inc. v predaji spevákových nevydaných nahrávok. 2Pacova bývalá produkčná spoločnosť vyhlásila bankrot a peniazmi za predaj skladieb chce splatiť časť svojich dlhov. Podľa právneho zástupcu raperovej matky Donalda N. Davida mala dať súhlas, aby nevydané nahrávky patrili do raperovej pozostalosti. "Počas vyhlásenia bankrotu však vyšlo najavo, že album s nevydanými materiálmi bol ponúkaný na predaj ako čerešnička na torte spoločnosti," vyhlásil David. Súd má do mesiaca rozhodnúť, či spoločnosť môže skladby predať a splatiť tak dlhy.

Vratné lahve s rekordom aj u nás
Počas prvého víkendu videlo film Vratné lahve českého režiséra Jana Svěráka na Slovensku 12 797 divákov. Títo návštevníci slovenských kín tak vytvorili nový rekord v návštevnosti českého filmu počas otváracieho víkendu od jeho uvedenia od vzniku samostatnej SR. Doterajším držiteľom rekordu bol film Rafťáci (2006), ktorý počas premiérového víkendu na Slovensku videlo 10 242 divákov.

Tanečná šou v Seneckom amfiteátri
Tanečníci Jána Ďurovčíka nezaháľajú ani v týchto horúčavách. Pripravuje sa totiž repríza najúspešnejšej tanečnej šou Gasp 2, ale po prvý krát pod holým nebom na Seneckom amfiteátri. Najdokonalejšie spojenie slovenských tradičných prvkov v šialenom tempe neuveriteľných choreografií s nadľudskými tanečnými výkonmi, v najštylizovanejšej divadelnej a tanečnej forme si budete môcť vychutnať 30. júla o 21. hodine.

Manželské turné
Zahrali si spolu vo filme a spolupracovali aj na svojich albumoch. Teraz plánuje manželský pár Marc Anthony a Jennifer Lopez aj spoločné koncertné turné. "Jennifer nebola nikdy na turné," uviedol Anthony pre Billboard. "Vážne uvažujeme nad tým, že tento rok pôjdeme na turné s úžasnou šou." Anthony a Lopez si spoločne zahrali vo filme El Cantante, ktorý je životopisnou snímkou o legende salsy Hectorovi Lavoeovi. Lopez stvárnila jeho manželkou Nildu.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
25. apríl 2024 17:20