StoryEditor

Editorial -- Novinky v Kariére

02.04.2009, 00:00

Práca sa pre mnohých Slovákov stala v posledných mesiacoch privilégiom. Aj keď v médiách rezonujú hlavne informácie o hromadných prepúšťaniach, tisícky z nás prichádzajú o zamestnanie aj menej nápadným spôsobom. Na trhu, kde ešte minulý rok panoval v mnohých profesiách nedostatok ľudí, zrazu ponuka voľných pracovných síl prevyšuje dopyt. Aj preto chceme v našej prílohe radiť a pomáhať všetkým, ktorí sa zaradili medzi nezamestnaných alebo sa cítia ohrození prepúšťaním. Ale aj tým, ktorí chcú na sebe ďalej pracovať, upevniť si pozíciu vo firme či ďalej stúpať po kariérnom rebríčku.

Ak máte problémy, obráťte sa na nás. V Poradni Kariéry budú na vaše otázky odpovedať špičkoví odborníci, personalisti a manažéri HR oddelení popredných slovenských spoločností. Na pracovnom trhu vás zorientujeme aj pomocou nového seriálu Personality. Ten zmapuje ponuku personálnych agentúr, pomôže vám vybrať si tú správnu pri hľadaní práce a poradí vám, ako si nájsť vysnívaný džob. Na stranách našej prílohy sa bude striedať so seriálom Nová generácia. Ten je určený hlavne pre mladých ľudí (ale nielen pre nich). Ukáže im cestu k úspešnej kariére a pomôže pri výbere toho pravého zamestnávateľa.

Naším cieľom je prinášať vám každý týždeň aktuálne a užitočné informácie. Budeme radi, ak sa na ich príprave budete podieľať aj vy, čitatelia Hospodárskych novín. Vaše otázky, podnety, ale aj prípadná kritika pomôžu ďalej skvalitňovať našu prácu a pripravovať pre vás čoraz lepšiu prílohu Kariéra.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
25. apríl 2024 04:12