StoryEditor

Adela a Sajfa budia cez obrazovku

18.08.2009, 00:00
Najobľúbenejšia moderátorská dvojica zabáva Rannou šou nielen poslucháčov Funrádia, ale aj divákov TV JOJ.

Už je to vonku. Včera ráno mala premiéru historicky prvá Ranná šou s Adelou a Sajfom. Nie však v rozhlasovom éteri, ako ste mnohí zvyknutí, ale práve na televíznych obrazovkách. Televízia JOJ totiž 17. augusta spustila svoju novú rannú šou, ktorá má divákov nielen zabaviť a zobudiť, ale im aj odhaliť nevídané a neslýchané zákutia moderátorského remesla. S najobľúbenejšou moderátorskou dvojicou Adelou a Sajfom, ktorú podľa posledného prieskumu popularity uprednostňuje až 75 percent populácie, sa od tohto týždňa budete môcť zobúdzať každý pracovný deň od siedmej do deviatej nielen na frekvencii 94,3 MHz, ale aj na JOJ-ke.

Stačí raz vidieť
"Lepšie raz vidieť ako stokrát počuť,“ také sú prvé reakcie na medialne.sk na Rannú šou s Adelou a Sajfom na JOJ-ke. Spokojnosť na diváckej stránke odhalia až čísla sledovanosti, ktoré budú k dispozícii až dnes. Spokojnosť zo stránky tvorcov zhŕňa spokojný výraz v tvári šéfdramaturga TV JOJ Ivana Huljaka. "Sme radi, že Ranná šou je odpálená. Priznávame aj menšie technické problémy. Keďže je to plastická šou, nedá sa presne plánovať. Ale už zajtra budeme viac usadenejší, prekvapí nás zase menej vecí a prenos bude opäť lepší,“ prezrádza HN.

Atraktívne rána
Atraktívni hostia, dobre naladená moderátorská dvojica, dobrá hudba, vtipné postrehy a servisné "okienka“, no najmä off-air rozhovory - to je kokteil, ktorý bude JOJ denne servírovať divákovi. Kto by sa nechcel pozrieť na to, ako vyzerá "blonďavá“ moderátorská dvojica, keď si doberá svojho hosťa?

Prvú rádiovo-televíznu Rannú šou si s moderátormi "odskákala“ Zuzana Smatanová. V štúdiu prispôsobenom rádiovým aj televíznym požiadavkám ste okrem troch veselých ľudí nemohli prehliadnuť kilometre káblov, mikrofóny, mixpult či počítače. "Obaja moderátori boli fantastickí. Vidieť vedľa seba na obrazovke Adelu a Sajfu je naozaj zážitok. Sú úžasne zohratí, a to je jedna z vecí, vďaka ktorým je tento projekt taký atraktívny,“ hovorí pre HN hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová.

Neriešiť. Radšej...
Moderátori však pred televíznymi kamerami nestoja prvýkrát. Matej Cifra, známejší ako Sajfa na JOJke, moderuje svoju talkšou Webmaster. No a Adelu Banášovú netreba nijako zvlášť predstavovať - stala sa moderátorskou tvárou všetkých slovenských SuperStar, aj tej, ktorú budeme môcť od septembra vidieť na programe Markízy, hodnotila v šou Slovensko má talent, moderovala aj Let's Dance či Test národa v roku 2006.

Televízia Markíza zatiaľ účinkovanie Banášovej v konkurenčnej televízii bližšie nekomentovala, no podľa Dúbravskej sa tým nezaoberajú, pretože "ide o výrazne inú intenzitu mediálneho zapojenia ako v prípade megašou SuperStar“. "Nevidíme v tom žiadny problém, ide o odlišné typy projektov,“ potvrdila pre HN hovorkyňa televízie JOJ Tatiana Tóthová.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
28. september 2024 17:25