21.05.2010, 00:00

Radovan Pokojný, Citroën
Nová C3 Visiodrive s bohatou výbavou ako klimatizácia, rádio CD MP3, šesť airbagov, hmlové svetlomety, elektrické ovládanie predných okien a spätných zrkadiel, volant v koži, tempomat či palubný počítač, s bonusom na výbavu 800 eur a predĺženou zárukou už za 7 990 eur.

Peter Macháček, Dodge
Dodge Journey, pokiaľ zákazník nepožaduje žiadne benefity pre svoje vozidlo a servis, môže získať nové vozidlo k okamžitému odberu so zľavou až do výšky samotnej DPH -- teda pri odpočte DPH tak ušetrí 2 x 19 percent.

Silvia Tajblíková, Kia
Naším aktuálnym horúcim tipom je špeciálna edícia Triumf, v rámci ktorej ponúkame 222 obľúbených vozidiel Kia cee'd so zľavou až 1 790 eur. V zostave sú vozidlá bez obmedzenia karosárskej verzie a motorizácie. Edícia je limitovaná prvými 222 zákazníkmi.

Róbert Hatala, Mercedes
Do konca mája máme veľmi výhodnú ponuku na vozidlo typu C 180 Kompressor s cenou od 28 853 eur vo vyhotovení Avantgarde v cene a zvýhodneným financovaním.

Jiří Picek, Nissan
Špeciálnu pozornosť si zaslúži nový Nissan Qashqai. Okrem dizajnu ponúka navyše šikovné ovládanie a dokonalý prehľad. Zvýšeným posadením šoféra aj posádky pripomína klasické vozidlá SUV. Na výber je pohon poháňaný jednou nápravou aj 4 x 4. Už základný variant za 15 900 eur ponúka vysokú úroveň vybavenia vrátane klimatizácie, airbagov a ESP.

Ivana Orviská, Peugeot
Peugeot 3008 je inovatívny cross-over s mimoriadnym úspechom v celej Európe. A na Slovensku teraz navyše v rámci oslavy 200 rokov Peugeotu s 0-percentným lízingom, štvorročnou zárukou a cenou dieselu za cenu benzínu už od 18 400 eur. Je to technologicky vyspelé auto s najnovšími modernými novinkami, napríklad technológiou Grip Control, ktorá čiastočne nahrádza pohon 4 x 4, ale je podstatne lacnejšia.

Martin Horeličan, Renault
Laguna Black Edition 2,0 dCi 16V 110 kW s podvozkom 4 Control so štyrmi riaditeľnými kolesami a bohatou výbavou teraz v akcii už od 22 590 eur. Podvozok je v tomto segmente vozidiel jedinečný a poskytuje vynikajúci jazdný komfort a stabilitu vozidla v zákrutách. Okrem neho ponúka už v základnej výbave za spomínanú cenu širokú paletu prvkov aktívnej a pasívnej bezpečnosti a komfortu na palube. Jednoznačne bezkonkurenčná ponuka na trhu v tomto segmente.

Jan Pribula, Seat
Seat Ibiza so zľavou 2 000 eur do konca mája a štvorročnou zárukou. Ide o najpredávanejší model značky Seat, športovo ladený hatchback v triede malých vozidiel. Je to auto určené pre mladých a mladistvo zmýšľajúcich ľudí s najmodernejšou technikou vo svojej triede.

Lucia Busquet, Škoda
Škoda predstavila novú faceliftovanú Škodu Fabia s revolučnými turbomotormi TSI, ktorá ponúka vynikajúci pomer ceny, kvality a výkonu. Nová Fabia 1,2 TSI s unikátnym štvorvalcovým motorom prepĺňaným turbodúchadlom umožní vysoký výkon až 77 kW pri nízkej spotrebe len 4,4 l/100 km. Dá sa kúpiť už od 9 199 eur. Základný model Fabie pritom stojí len 7 499 eur. Nová Fabia s balíkom výbavy XXL sa dá teraz kúpiť so zvýhodnením až 900 eur.

Andrej Ilavský, Suzuki
Edíciu SX4 Outdoor Line 1,6 GS 4x4 AAC SE za 14 999 eur s bohatou nadštandardnou výbavou oproti bežnej výbave GS -- sivé disky kolies z ľahkej zliatiny, kožený volant prešívaný striebornou niťou, ESP, šesť airbagov, palubný počítač, automatická klimatizácia, elektricky ovládané okná a spätné zrkadlá, vyhrievané predné sedadlá, rádio s CD a MP3 a ovládaním na volante. Akcia platí do vypredania.

Mária Drímalová, Toyota
Toyota Yaris v akciovej výbave Dream so zvýhodnením 1 860 eur . Príslušenstvo v hodnote 500 eur je zadarmo. Toyota Financial Services Slovakia zároveň poskytuje úver Toyota Genio 50/50. Zaplatíte 50 percent teraz a nasledujúcich 12 mesiacov budete platiť iba poistné. Po roku môžete splatiť zvyšných 50 percent bez zvýšenia, alebo splácať po mesiacoch v ďalšom období.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
19. apríl 2024 17:00