StoryEditor

Zarobíte viac ako 1000 eur. Tieto miesta sú teraz voľné

12.07.2015, 18:20
Autor:
zubzub
HNonline.sk vám v spolupráci s istp.sk prináša prehľad najaktuálnejších voľných pracovných miest, kde máte šancu zarobiť viac ako 1000 eur.

Vedúci obchodnej skupiny

Vašou úlohou na tejto pozícii bude aktívne vyhľadávanie nových obchodných príležitostí a rast počtu zákazníkov,riadenie tímu,nábor a zaškolovanie nových obchodných zástupcov, kontrola práce obchodných zástupcov priamo u zákazníka
Ponúkaná mzda: od 950 do 1030 eur

Viac TU


User Interface Analyst/Developer

Si komunikatívny estét s analytickým myslením, pozitívnym vzťahom k IT a dizajnu? Ponúkame ti zaujímavú a dobre ohodnotenú prácu vývojára používateľského rozhrania. Obsahom tvojej práce bude komunikácia so zákazníkom, zber, analýza a konsolidácia požiadaviek, prototypovanie používateľského rozhrania, tvorba dokumentácie, komunikácia s vývojárskym tímom a práca s modernými web a mobile platformami pre vývoj UI. Znalosti z oblasti vývoja UI, Web, HTML a CSS sú výhodou. Privítame referencie na predchádzajúce projekty z uvedenej oblasti. WWW architektúra taktiež výhodou.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Inžinier kvality na oddelení nakupovaných dielov

Vašou náplňou práce bude vykonávanie prvotných skúšok a dozor nad dodržiavaním kvality u dodávateľa pri nábehoch a aj pri zmenách v sériovej výrobe. Riadenie zástavbových skúšok. Analýza odchýlok a ich príčin v spolupráci s koncernom. Vzorkovanie podla VDA. Dokumentácia, vzorkovanie vo VW systémoch.
Ponúkaná mzda: od 1213 do 1500 eur za mesiac

Viac TU


Manažér reprezentant

Na tejto pozícii vás čaká tvorba a starostlivosť o vlastný tím, starostlivosť o klientov spoločnosti. Zodpovednosť za výsledky, rozvoj a rast obchodnej skupiny.
Ponúkaná mzda: od 500 do 3000 eur za mesiac

Viac TU


Programátor JAVA

Na tejto pozícii vás čaká programovanie a programovacie práce.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Pracovníci do mäsozávodov - Nemecko

Náplňou práce je nakladanie mäsa na pás, rozdeľovanie mäsa do boxov; práca s nožom na rozrábke; práca na bitúnku; práca je v stoji, na linke, v tempe.

Práca na expedícií - balenie a spracovanie mäsa.

Krátky týždeň 5 dní popoludňajšie zmeny / dlhý týždeň 6 dní ranné zmeny.
Ponúkaná mzda: od 1250 do 1800 eur za mesiac

Viac TU


Mäsiar, vykosťovač, pracovník na bitúnku - Holandsko

Vašou úlohou bude vykosťovanie mäsa na linke; delenie a spracovanie mäsa; čistenie, porciovanie častí mäsa.
Ponúkaná mzda: od 1100 do 2000 eur za mesiac

Viac TU


Riaditeľ dopravy a logistiky

Náplň práce zodpovednosť za komplexné projektové riadenie logistiky spoločnosti, zodpovednosť za tvorbu a priebežnú kontrolu nastaveného plánu, reportovanie vedeniu spoločnosti, zodpovednosť za servisnú úroveň dopravnej služby,
riadenie a motivácia pracovného kolektívu dopravy spoločnosti.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Obchodný zastupca - Business Manager - Kamenivo

Na tejto pozícii bude vašou úlohou prezentácia spoločnosti, aktívne vyhľadávanie a oslovovanie nových zákazníkov, písomná a ústna komunikácia so zákazníkmi, pravidelné návštevy - zákazníkov a upevňovanie vzťahov so zákazníkmi, spracovanie cenových dopytov a vypracovanie cenových ponúk a ďalšie aktivity.
Ponúkaná mzda: dohodu

Viac TU


Manažér kvality

Vašou úlohou bude stanovovať a optimalizovať procesy manažmentu kvality, vytvárať interné smernice a normy, pripravovať podklady a spolupracovať na realizácií interných auditov zamestnávateľa, riadiť a udržiavať systém kvality podľa ISO noriem.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Finančný manažér/finančná manažérka

Náplňou práce je finančné riadenie projektu v súlade s rozpočtom, zmluvou o poskytnutí NFP, usmerneniami RO a ďalšími relevantnými dokumentmi,kontrola výdavkov, predkladanie žiadostí o platbu a ďalšie.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Social media manager

Facebook, Google+, Twitter a LinkedIn sú pre teba ako druhý domov?
Staň sa súčasťou poprednej investičnej spoločnosti a pomôž jej budovať silnú značku aj na sociálnych sieťach.
Hľadáme človeka so zmyslom pre marketing a kreativitu, ktorý sleduje a pozná najnovšie trendy na sociálnych sieťach
a chce svoje schopnosti v oblasti on-line marketingu ďalej rozvíjať.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


HR Manager

Hľadáme talentovaného a ambiciózneho HR manažéra do kolektívu poprednej investičnej spoločnosti. Ak máš cit, dobrý odhad na ľudí a schopnosť správne motivovať, hľadáme práve teba. Očakávame, že nám pomôžeš ďalej rozvíjať a budovať našu spoločnosť po personálnej stránke.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU

Zdroj: www.istp.sk

01 - Modified: 2007-07-19 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Telefónica musí platiť
01 - Modified: 2024-04-12 08:50:32 - Feat.: - Title: Že roboti kradnú prácu je mýtus, nové technológie zvyšujú význam úlohy ľudí, vraví manažér Amazonu 02 - Modified: 2024-04-04 14:21:16 - Feat.: - Title: Edgar Baker: Očakávania dnešného slovenského kandidáta a opatrenia firiem 03 - Modified: 2024-04-01 09:00:00 - Feat.: - Title: Chceš žiť ako Chandler? Dostaneš 10-tisíc za to, že sa presťahuješ do Tulsy v Oklahome 04 - Modified: 2024-04-01 22:02:10 - Feat.: - Title: Kuriérom Woltu živnosť vyhovuje. Rozhodne európska smernica o osude státisícov našich živnostníkov? 05 - Modified: 2024-03-27 15:54:37 - Feat.: - Title: Volkswagenu na Slovensku chýba tento rok až 1 500 zamestnancov. Kritická je situácia so špecialistami
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
20. apríl 2024 05:53