StoryEditor

Nič pre nováčikov. Toto sú voľné miesta pre skutočných expertov

29.07.2015, 17:00
Autor:
zubzub
HNonline.sk vám v spolupráci s istp.sk prináša prehľad najaktuálnejších voľných pracovných miest.

Expert/Expertka v NP Podpora opatrovateľskej služby

Expert bude členom 3 až 5 členného evaluačného tímu, ktorého úlohou bude nastavenie evaluácie národného projektu Podpora opatrovateľskej služby (ďalej len „NP POS“), určenie metódy zberu štatistických údajov súvisiacich s výkonom opatrovateľskej služby, zber štatistických údajov súvisiacich s výkonom opatrovateľskej služby, zber kvalitatívnych dát v teréne od zainteresovaných subjektov, analýza štatistických údajov súvisiacich s výkonom opatrovateľskej služby, konzultovanie jednotlivých krokov v procese evaluácie s projektovým tímom, vypracovanie záverečnej správy z evaluácie, súčasťou správy budú aj konkrétne príklady dobrej praxe, prezentovanie výstupov evaluácie v rámci aktivít NP POS, evaluačný tím bude výstupy z evaluácie projektu prezentovať na záverečnej konferencii, ktorá sa bude konať v období október – december 2015.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Školský psychológ

Školský psychológ- Riaditeľstvo ZŠ Dr. Clementisa Tisovec vypisuje výberové konanie na obsadenie pozície v rámci projektu "PRINED" počas implementácie inkluzívneho modelu vzdelávania na dobu určitú od 25.8.2015- 30.11.2015.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Projektant/konštruktér - špecialista na pevnostné výpočty

Je nevyhnutné aby ste vedeli pracova s 3D CAD SolidWorks Simulation, QAD EA, Iné CAD systémy.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Six Sigma špecialista v oblasti Logistiky

Vašou úlohou bude samostatne viesť projekty zamerané na oblasť Logistiky, analýza potrieb, návrh riešenia, aplikácia riešenia, controlling navrhnutých riešení, zaškoliť členov tímu na Six Sigma projekty, používať SIX Sigma nástroje a techniky pre meranie, analýzu, zlepšovanie a kontrolu procesov projektu, reportovanie o priebehu projektu, vypracovanie plánov na monitorovanie výkonnosti projektov a zabezpečenie včasného dokončenia a dosiahnutia kvality a úspor, definovať prekážky pre dosiahnutie cieľov projektu, zlepšovať procesy, dokumentácie, zdieľať osvedčené postupy s členmi tímu
Ponúkaná mzda: dohodou


Quality Specialist OHSAS 18001/ ISO 9001 / ISO 14001

Náplň práce: perfom final inspection for of the product, checking of the documentation, participate on the implementation, maintenance and improvement of Occupational health and safety management systems according to OHSAS 18001, performing internal audits according to ISO 9001, OHSAS 18001, elaboration and update of the procedures, working instructions, records and quality documentation, responsibility for the company metrology, cooperation in the creation and implementation CAPA, FMEA, taking part in certification and customers audits PED, MDD, ISO
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


CAD Designer

Na tejto pozícii bude vašou úlohou príprava technických výkresov, spracovanie dát (AutoCAD, SAP), samostatné riešenie a spracovanie objednávok, hľadanie dodávateľov.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Farmaceut

samostatne vykonáva odborné pracovné činnosti vo verejnej lekárni a tiež v ústavnej lekárni, ktoré zodpovedajú rozsahu a obsahu získaného vzdelania najmenej v oblasti hromadnej prípravy liekov, výroby a kontroly liekov, kontroly liekov v laboratóriách pre kontrolu liekov, správneho uchovávania a veľkodistribúcie liekov, liečiv, pomocných látok a zdravotníckych pomôcok,  prípravy, kontroly, uchovávania a výdaja liekov vo verejných lekárňach, uchovávania a výdaja zdravotníckych pomôcok vo verejných lekárňach a vo výdajniach zdravotníckych pomôcok, prípravy, kontroly, uchovávania a dispenzácie liekov a zdravotníckych pomôcok v nemocničných lekárňach.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Účtovník US GAAP

Perform key closing activities for the assigned area to support monthly, quarterly and annual close processes and perform month-end system reconciliations. Perform manual journal calculations and postings, approve and review manual journal entries prepared by other accountants. Prepare assigned key balance sheet reconciliations and prepare reconciliation risks and opportunities to be reviewed by the Supervisor. Support the General Accounting Supervisor/Manager in the preparation for the monthly reviews with local management. Conduct the new joiners on job training. Active cooperation with counterparts in the local organization. Ensure all processes follow Internal control requirements. Support and perform all assigned project activities (analysis, testing etc.).
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


C# desktop / ASP.NET Programátor

Ide o prácu na rôznorodých, zaujímavých projektoch ako napr. balík produktov WinCITY, riešenia pre eGovernment alebo GPS Kataster navigátor a lokalizátor a iné. Vašou úlohou bude analýza potrieb zákazníka, návrh a vývoj nových softvérových riešení, úprava už existujúcich projektov vytvorených spoločnosťou, analýza a navrhovanie databázových modelov, spolupráca s technickou podporou na zavedení produktov do života.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU

01 - Modified: 2007-08-06 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Test. S notebookom na cestách
01 - Modified: 2024-04-12 08:50:32 - Feat.: - Title: Že roboti kradnú prácu je mýtus, nové technológie zvyšujú význam úlohy ľudí, vraví manažér Amazonu 02 - Modified: 2024-04-04 14:21:16 - Feat.: - Title: Edgar Baker: Očakávania dnešného slovenského kandidáta a opatrenia firiem 03 - Modified: 2024-04-01 09:00:00 - Feat.: - Title: Chceš žiť ako Chandler? Dostaneš 10-tisíc za to, že sa presťahuješ do Tulsy v Oklahome 04 - Modified: 2024-04-01 22:02:10 - Feat.: - Title: Kuriérom Woltu živnosť vyhovuje. Rozhodne európska smernica o osude státisícov našich živnostníkov? 05 - Modified: 2024-03-27 15:54:37 - Feat.: - Title: Volkswagenu na Slovensku chýba tento rok až 1 500 zamestnancov. Kritická je situácia so špecialistami
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
16. apríl 2024 14:09