StoryEditor

Nie ste práve knihomoľ, ale chcete sa vyznať vo financiách? Skúste tieto webstránky

09.12.2014, 09:23
Autor:
zubzub
Nie všetci sme zrovna finanční poradcovia a nie všetci máme čas čítať knihy o osobných financiách. Ale našťastie tu máme internet.

Tu je zoznam stránok, na ktoré sa oplatí zavítať, ak hľadáte rady ohľadom financií.

Investopedia

Je to výborný slovník, ktorý vám pomôže rýchlo a ľahko porozumieť finančným výrazom.

 

 

 

Kiplinger

Digitálna verzia magazínu Kiplinger's ponúka širokú škálu tém, od investovania až po reality. Ak ste zvyknutý čítať už iba pár odsekov, toto je pravé miesto pre vás, pretože informácie tu nájdte v podobe prezentácií a kvízov.

Wise Bread

Ak hľadáte spôby, ako ušetriť peniaze v každodennom živote, tu ich určite nájdete. Autori na Wise Bread zdieľajú všetky užitočné skúsenosti a tipy.

 

Credit.com

Vytvoriť si zadarmo konto na Credit.com vám umožní získať prístup ku kreditným bodom. Tie môžu mať vplyv na to, aká je úroková sadzba, ktorú zaplatíte z úverov a hypoték, a dokonca aj na cenu, ktorú zaplatíte za poistenie.

 

LearnVest

Práca s LearnVest finančným plánovačom stojí peniaze, ale články na stránke sú zadarmo. LearnVest ponúka príbehy o peniazoch a rady z finančného plánovania. Využiť môžete tiež kalklačku či video.

 

NerdWallet

Táto stránka je celá o porovnávaní. Porovnávať môžete kreditné a debetné karty, hypotéky, investičné účty, banky a ďalšie. Každoročne tie najlepšie porovnania potom NerdWallet zverení na svojej stránke.

Quora

Musíte si založiť konto, ktoré je však zadarmo, a potom môžete všetko označovať cez Google, Facebook alebo Twitter. Stránka sama seba opisuje ako tú, na ktorej nájdete tie nalepšie odpovede na rôzne otázky. Takže ak nabudúce budete hľadať niečo o financiách, skúste Quora.

CNN Money

Ak preferujete aktuálne správy zo sveta financií, CNN Money budete milovať. Pokrývajú témy o  osobných financiách, ekonómii, malých biznisoch aj luxuse.

 

 

I Will Teach You To Be Rich

Autor rovnomenného bestseleru, Ramit Sethi, založil aj stránku, ktorá sa venuje financiám. Je určená pre ľudí, ktorí hľadajú veľké víťazstvá.

 

 

New Yor Times: Your Money Section

Ak máte radi dlhšie články, táto stránka je pre vás ako stvorená.

 

 

Rockstar Finance

Tvorca Rockstar Finance, J. Money, má aj svoj osobný finančný blog - Budgets are Sexy. Nájdte tu množstvo článkov z o osobných financiách, ktoré sú potom zdieľané práve na Rockstar Finance.

01 - Modified: 2007-01-17 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Eurotunnel mal dobrý rok
01 - Modified: 2024-04-10 07:56:10 - Feat.: - Title: Zlomené srdce nie je výmysel: Poradíme vám, ako ho vyliečiť a prekonať pocity straty 02 - Modified: 2024-04-05 12:19:23 - Feat.: - Title: Čokoláda, koláčiky či kolový nápoj: Častú chuť na sladké prekabátite niekoľkými spôsobmi 03 - Modified: 2024-03-29 09:33:04 - Feat.: - Title: Dovolenka s deťmi: Viete, ako by mala vyzerať, aby si ju naplno užili všetci? 04 - Modified: 2024-03-26 16:42:22 - Feat.: - Title: Cestovanie v štýle slávneho agenta 007. Máme pre teba tipy na destinácie, v ktorých sa budeš cítiť ako James Bond na misii 05 - Modified: 2024-03-23 07:44:07 - Feat.: - Title: Elegantná a neprehliadnuteľná orchidea: Pozrite sa, ako sa správne starať o túto izbovú krásku
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
19. apríl 2024 10:25