StoryEditor

Chcete zaujímavú prácu? Toto sú momentálne voľné pracovné miesta

27.07.2015, 15:05
Autor:
zubzub
HNonline.sk vám v spolupráci s istp.sk prináša prehľad najaktuálnejších voľných pracovných miest.

Spracovateľ rýb - Island

Vašou úlohou bude krájanie rýb, porciovanie, filetovanie, čistenie a príprava na mrazenie, ďalšie pomocné práce podľa potreby.
Ponúkaná mzda: od 1300 do 1500 € za mesiac

Viac TU


Krupiér

Táto pozícia je vhodná aj pre absolventa bez praxe.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Obchodný a projektový manažér

Náplňou práce na tejto pozícii je aktívne vyhľadávanie obchodných príležitostí, riešenie dopytov zasielaných zákazníkmi a tvorba cenových ponúk, spracovanie zmluvného výstupu získanej / pridelenej zákazky, riadenie pridelených realizačných projektov, prezentácia výrobkov.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Web programátor - informatik

Na tejto pozícii bude vašou úlohou vytváranie webových stránok, aktualizácia už existujúcej webovej stránky.
Ponúkaná mzda: dohodu

Viac TU


Špecializovaný finančný poradca pre firemnú klientelu

Náplňou práce je starostlivosť o existujúcich firemných klientov, vyhľadávanie nových firemných klientov, pomoc pri riešení poistných udalostí, servis pre klientov poisťovne Union na pobočke.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Pracovník/čka finančných a zákazníckych služieb

Vašou úlohou bude profesionálna obsluha zákazníka, práca na predajnej ploche, vystavovanie a dopĺňanie tovaru podľa požadovaných štandardov, kontrola kvality tovaru zaistenie aktuálnych cenoviek, práca v sklade a práca na pokladni.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Bankový poradca

Náplň práce je nadštandardná starostlivosť o pridelené portfólio VIP klientov banky vo zverenom regióne, konzultácie, poradenstvo a finančné plánovanie pre VIP klientelu, uzatváranie zmlúv a práca so zmluvnou dokumentáciou, komunikácia s klientmi, osobné návštevy u klientov, participácia na reklamných kampaniach banky, reporting.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Herečka

Tvorivým spôsobom študuje, vytvára a reprodukuje umelecké dielo a tak bezprostredne pôsobí na diváka. Je povinná vychádzať z charakteru diela a podrobiť ho zámeru režiséra, dramaturga, choreografa a ďalších zodpovedných zamestnancov.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Tréner/ka tanečného klubu

Za úlohu budete mať vedenie tanečných skupín, tvorba choreografií, účasť na celoslovenských a zahraničných súťažiach, tvorba kostýmov, administratívne činnosti, kontakt s tretími osobami, práca s deťmi a mládežou.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Tanečník a choreograf

Vašou úlohou bude vedenie tanečných kurzov, kubánske tance, znalosť kubánskej kultúry, znalosť kubánskych piesní.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU

Zdroj: www.istp.sk

01 - Modified: 2007-08-03 09:38:00 - Feat.: 0 - Title: Allianz znížil v druhom kvartáli čistý zisk o 6 %
01 - Modified: 2024-04-23 13:00:00 - Feat.: - Title: Sľúbili im prácu v Rusku. Bez ich zvolenia však skončili na ukrajinskom fronte 02 - Modified: 2024-04-12 08:50:32 - Feat.: - Title: Že roboti kradnú prácu je mýtus, nové technológie zvyšujú význam úlohy ľudí, vraví manažér Amazonu 03 - Modified: 2024-04-04 14:21:16 - Feat.: - Title: Edgar Baker: Očakávania dnešného slovenského kandidáta a opatrenia firiem 04 - Modified: 2024-04-01 09:00:00 - Feat.: - Title: Chceš žiť ako Chandler? Dostaneš 10-tisíc za to, že sa presťahuješ do Tulsy v Oklahome 05 - Modified: 2024-04-01 22:02:10 - Feat.: - Title: Kuriérom Woltu živnosť vyhovuje. Rozhodne európska smernica o osude státisícov našich živnostníkov?
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
24. apríl 2024 02:10