StoryEditor

Chcete konečne zarábať viac? Začnite už dnes

23.09.2014, 10:50
Autor:
zubzub
Téma peniaze sa často skloňuje v negatívnom svetle. Bohatých väčšinou označujeme za chamtivých. Musíme však priznať, že peniaze nám davájú slobodu.

Väčšina z nás asi poznáte ten pocit, keď ste nemali nič, alebo ste sa báli, z čoho zaplatíte najbližšie účty. Ale určite si tiež viete spomenúť na chvíle, keď sa vám darilo a boli ste šťastní. Jednoducho, ak máte peniaze, ste šťastnejší, máte pocit naplnenia a aj viac možností.

Môžete si síce povedať, že peniaze sú nástrojom diabla, alebo že ich nepotrebujete. Ale prečo nebyť bohatý? Prečo sa nestať milionárom? Stanovte si cieľ a začnite zvyšovať svoj príjem. Všetci máme počas dňa 24 hodín, ale je jasné, že tí, ktorí majú dostatok peňazí, robia čosi inak, však? Takže tu je osem taktických krokov, ktoré vás katapultujú k lepšiemu zárobku.

1. Prestante robiť to, čo práve robíte

Vedzte, že robiť jednu vec znova a znova a čakať rozdielny výsledok nie je veľmi rozumné. Ak teda nie ste spokojní s tým, čo robíte, okamžite to prestaňte robiť, pretože práve to vytvára váš príjem a odzrkadľuje jeho výšku. Na živote je totiž úžasné, že môžete zmeniť svoj príbeh.

2. Nenechajte sa peniazmi obmedzovať

Či už máte na účte veľkú nulu, alebo  5 miliónov eur, vaše sebavedomie nikdy nesmie klesnúť.  Jednoducho byť bohatý je stav mysle, tak na tom začnite pracovať.

3. Začnite dávať prioritu zisku

Keď si zostavujete týždenný plán, ubezpečte sa, že začítnate s aktivitami, ktoré zvyšujú váš príjem. Vymyslite dve až tri dobré veci, ktoré by vám v tom mohli pomôcť. Zapacujte ich do svojho týždenného plánu a dodržujte ich.

4. Klaďte dôraz na váš čas

Čas je hodnotnejší ako peniaze. Vždy totižto môžete mať viac peňazí, no času už nie. Všetci máme denne iba 24 hodín, a tak musíme vedieť, čo s nimi chceme urobiť.

5. Je v poriadku povedať nie

Ak ste na roztrhanie, robíte milión vecí, toto slovíčko radikálne zmeni váš život. Hovorte nie na otázky vašich obchodných partnerov, ktoré vám neprinášajú profit.

6. Vyberajte si ľudí

Čato sa stáva, že neúspešní ľudia sú zavíslí na iných neúspešných ľuďoch a takto to ide ďalej. Vyberte si preto tých správnych známych, tých úspešných.

7. Eliminujte výhovorky

Ako sa zvyšuje množstvo vašich výhovoriek, tak sa znižuje výška vášho konta v banke. Takže radšej, ako by ste sa mali zaoberať rôznymi výhovorkami, hľadajte spôsob, ako by ste mohli zlepšiť svoj život.

8. Zmeňte svoj život z obete na lídra

Prestaňte obviňovať ekonomiku, minulosť, šéfa, prácu a prestaňe si myslieť, že svet je proti vám. Zmeňte prácu a staňte sa úspešnejším.
Zdroj: businessinsider.com

01 - Modified: 2006-10-24 12:31:03 - Feat.: 0 - Title: Rast priemyselných objednávok v SR najrýchlejší v EÚ
01 - Modified: 2024-04-18 09:00:00 - Feat.: - Title: Instagramový trend Cash Catch dorazil aj k nám. Kde na Slovensku môžeš nájsť ukryté peniaze? 02 - Modified: 2024-04-14 05:30:00 - Feat.: - Title: Chcete zarábať na sledovaní sociálnych sietí? TikTok to možno čoskoro umožní 03 - Modified: 2024-04-14 20:37:28 - Feat.: - Title: Slováci sa pustili do investícií smelšie. V tomto držíme peniaze 04 - Modified: 2024-04-08 07:47:30 - Feat.: - Title: Žena vyhrala v lotérii 1,3 milióna, okamžite sa rozviedla s manželom. Ten to zistil a daj ju na súd, pripravil ju o celú sumu 05 - Modified: 2024-04-05 08:00:00 - Feat.: - Title: Tento štát zistil, že má na účte 1,8 miliardy navyše. Nikto nevie, odkiaľ sa vzali ani čo s nimi robiť
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
25. apríl 2024 06:49