StoryEditor

Editorial

01.12.2003, 23:00

Už tu máme zasa predvianočný čas, dni a týždne plné stresu, finišujeme v zamestnaní, aby sme si mohli vybrať nejaký ten deň dovolenky. Beháme po obchodoch, supermarketoch a butikoch, len aby sme kúpili pre svojich blízkych vhodný darček. Ale za akú cenu? Našu nákupnú "horúčku" sprevádza masívna reklamná kampaň, že práve tu a teraz nakúpite za najvýhodnejšie ceny.
Práve v tomto uponáhľanom čase sme oveľa náchylnejší "chytiť" celkom kvalitnú chrípku, ktorá nás prinúti ľahnúť si do postele. Nič príjemné. Ale všetkým vianočným nástrahám nemusí byť ešte koniec.
Verte tomu, že Vianoce prichádzajú každý rok. Tak ako jediná spravodlivosť, ktorá existuje, je v tom, že rok pre každého z nás má 365 dní. A za svoje zdravie sme zodpovední sami. Rozmýšľať o ňom začneme až vtedy, keď nás postihne nejaká choroba. Najlepšou prevenciou proti chorobám je vyvážená strava a pravidelný pohyb. Stále platí, že zdravý duch býva v zdravom tele. Kvalitu života by sme márne hľadali v peniazoch a materiálnom nadbytku.
Preto vám nielen cez vianočné sviatky, ale celý budúci rok želám udržať si zdravého ducha v zdravom tele, skrátka kvalitný život.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
04. máj 2024 21:42