Flickr/Vladimir PustovitFlickr/Vladimir Pustovit
StoryEditor

Nedostatok času? Pomôžu vám rodinné aplikácie

27.08.2016, 00:00
Autor:
soksok
Moderné aplikácie na mobil vám dnes vedia pomôcť zorganizovať čas vašich detí, rodinný rozpočet aj výlety.

Pracujúci rodičia musia svoj čas s rodinou manažovať veľmi efektívne. Dohodnúť sa na tom kedy, kde, ako a o koľkej môže byť niekedy náročné.

Portál Kiplinger, ktorý sa venuje dservisomácim financiám a šetreniu, priniesol niekoľko tipov na užitočné aplikácie.

Viac o nich si môžete prečítať tu.

1. Happy Kids Timer

V prípade, že rána u vás sú každý deň chvatné, využite aplikáciu Happy Kids Timer. Tá pomôže vašim deťom lepšie si rozčleniť čas na každodenné ranné úkony ako je úprava postele,  obliekanie či umytie zubov.

2. Kids Eat Free

Zaneprázdnení rodičia často nemajú čas variť, no návšteva reštaurácií tiež nie je riešenie. Aplikáciu Kids Eat Free využijete skôr v zahraničí ako u nás. Reštaurácie tam robia špeciálne propagačné akcie, kde ponúkajú menu pre deti zdarma. Aplikácia vám pomôže vyhľadať, ktoré reštaurácie aktuálne takúto možnosť ponúkajú.

3. Mint.com

Táto aplikácia pomáha manažovať rodinný rozpočet. Platenie účtov, bežné výdavky, správne nastavenie a sledovanie rozpočtu, s tým všetkým vám technológia vie pomôcť. 


4. VarageSale

Rozpočet ste si už nastavili do požadovanej výšky, ale ako udržiavať tú správnu bilanciu? Aplikácia VarageSale slúži na vzájomné prepojenie rodičov, ktorí kupujú alebo predávajú použité veci pre deti. Môžete tak predať kočík alebo nepoužívané hračky a zarobíte si peniaze navyše.

5. Trekaroo

Čas na zábavu. Či už chcete ísť na prázdniny niekam ďaleko alebo iba na lokálny výlet, Trekaroo je pomocník pri plánovaní voľnočasových aktivít. Aplikácia nájde miesta a aktivity vhodné pre deti. Obsahuje tiež hodnotenia a komentáre ďalších rodičov, ktorí už výlety absolvovali, takže sa môžete inšpirovať aj vystríhať prípadných problémov.

Zdroj: Kiplinger

01 - Modified: 2024-04-15 22:00:00 - Feat.: - Title: Na školách chýbajú kľúčoví odborníci. Druckerov rezort chce problém uhasiť stovkami miliónov 02 - Modified: 2024-04-14 17:00:00 - Feat.: - Title: Život s hendikepovaným dieťaťom nie je vždy jednoduchý: Tieto známe osobnosti to však zvládajú bravúrne 03 - Modified: 2024-04-14 22:00:00 - Feat.: - Title: Deti, ktoré vychovala nemocnica? Takúto kampaň na 2 % ste ešte nevideli 04 - Modified: 2024-04-12 14:46:46 - Feat.: - Title: Slovensko upadlo do najhoršieho stavu za 100 rokov. Starne, pôrodnosť klesá a nevytrhli nás ani migranti 05 - Modified: 2024-04-10 21:21:51 - Feat.: - Title: Europarlament predlžil pravidlá boja proti sexuálnemu zneužívaniu detí online, pomôže platformám ho odhaliť
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
20. apríl 2024 10:14