Horeca

Prvý slovenský dvojmesačník poskytujúci komplexný odborný pohľad na oblasť hotelierstva, reštaurácií a gastronómie. Na tvorbe spolupracuje rezortné ministerstvo hospodárstva, Zväz hotelov a reštaurácií, SACR...

Časopis Horeca má tri základné obsahové línie doplnené aktuálnym spravodajstvom a servisom. Každé číslo sa okrem toho zaoberá dvomi kľúčovými témami – ekonomicko legislatívnou a trendmi v Horeca.

Prvá časť časopisu je orientovaná biznisovo - „Ekonomika a trendy“. Venuje sa problematike v oblasti ekonomiky, legislatívy, ľudských zdrojov, trendov zo zahraničia a podobne. Dôležitou súčasťou prvej časti časopisu je aj racionálny rozvoj a riadenie gastronomických a hotelových prevádzok so zameraním na marketing a logistiku.

Obsahom druhej časti sú témy o aktuálnych trendoch. Napríklad „Prestieranie počas týždňa francúzskej kuchyne“ alebo „Do reštaurácie /hotela/ so psom alebo nie?“. V tejto časti tiež predstavujeme zaujímavé interiéry a exteriéry reštaurácií a hotelov. Súčasťou sú aj trendy v zariadeniach prevádzok, ankety na aktuálnu tému, a to tak medzi prevádzkovateľmi gastronomických a hotelových zariadení, ako aj medzi ich zákazníkmi.

V tretej časti sa čitatelia dozvedia aktuálne trendy v sortimente, a to v potravinárskom i nepotravinárskom sortimente.

V časti „Servis“ ponúka časopis čitateľom právnu, daňovú poradňu, voľné miesta, vzdelávacie aktivity a podujatia, ako aj poradňu z oblasti ľudských zdrojov. 

 

Darčekový certifikát

menuLevel = 2, menuRoute = predplatne/tlacene-tituly, menuAlias = tlacene-tituly, menuRouteLevel0 = predplatne, homepage = false
25. apríl 2024 04:11