StoryEditor

Čo hovoria známi ľudia na stranícke bilbordy

-- Bilbordy neoslovujú speváka Petra Lipu. Nezaujímajú ho "všeobjímajúce" a univerzálne heslá, ktoré stranám poradili mediálni odborníci. Nemá rád ani neurčitky v programoch. "Ja mám rád iné slovesá -- urobíme, nie treba urobiť."

-- Filmového publicistu Petra Nágela vizuálne najviac zaujal bilbord KDH. "Je to taký antibilbord. To by mohlo byť na všeličo -- na kampaň, na pôrodnosť, ten ma asi najviac oslovil."

-- Strieborný medailista z Turína Radoslav Židek zatiaľ zaregistroval len bilbord vládnej SDKÚ. A vníma ho veľmi rozpačito. "To je zaujímavý bilbord... Neviem, čo tým chcel autor povedať. Sú tam urezané strechy --- nič to nevyjadruje. Iba nebo. Keby tam boli aspoň nejaké oblaky pekné, modré... Keď som si to prečítal -- tak urobili reformy. Ale čoho sa týkali -- striech? Neviem..."

-- Herec Dušan Cinkota si zatiaľ nevšimol žiaden bilbord politických strán. "Ľudia nemajú čo jesť a oni majú na bilbordy. Nevidel som žiaden. Našťastie, zas by sa mi dvíhal adrenalín."

-- Elena Kaliská, zlatá medailistka z aténskej olympiády spred dvoch rokov, si ako prvý všimla bilbord Smeru. Nezaujal ju, pretože tejto strane nefandí. Viac ju zaujal bilbord Slobodného fóra. Z bilbordu SDKÚ nestihla popri šoférovaní prečítať "odkaz", ktorý dáva strana premiéra Mikuláša Dzurindu.

-- Spevákovi a šoumenovi Ibrahimovi Maigovi sa najviac páči prezentácia ANO: Presadzujú myšlienku viac žien do politiky. Na bilborde HZD sa mu nepáči, že strana využila prezidenta. Heslo Smeru -- Smerom k ľuďom je podľa Maigu dobré, len sa pýta: ku ktorým ľuďom. "Sú to bežní ľudia alebo tí, čo stranu financujú?"

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
10. máj 2024 03:37