StoryEditor

Anketa HN: Čo očakávate od komunálnych volieb?

12.11.2006, 23:00

Čo očakávate od komunálnych volieb?

Vojto Greško, cez 70 rokov, dôchodca
- Bolo by dobre, keby sa niektoré veci pohli trošku dopredu, aby náš pán primátor bol trošku viac iniciatívnejší a vychádzal viac v ústrety aj ľuďom z nižšej vrstvy. Už tých sľubov bolo neúrekom od neho za tie dve obdobia. Mal by sa poobzerať okolo seba a zjednať nápravu tak, aby ľudia pocítili, že to myslí vážne s primátorským kreslom a že ozaj chce tým ľuďom pomôcť.

Andrej Krnáč, 24 rokov, študent
- Neviem, asi všeobecné, globálne zlepšenie pre Bystricu, pretože si myslím, že by sa tu toho mohlo diať viacej, čo sa týka napríklad pracovných príležitostí. Dúfam, že to neostane len sľubmi pred voľbami, ale sa niečo urobí aj po voľbách.

Anna Hricová, 45 rokov, vedúca zlatníctva
- Keď už pôjdeme voliť, tak by sme si mali zvoliť takého primátora, aby nám sem dotiahol viac pracovných miest. Zišlo by sa nám viac výrobných podnikov, kde by sa mohli ľudia zamestnať, pretože Banskobystrický kraj je dosť chudobný. Hlavne mladí ľudia potrebujú robotu - ťuknete na internet a pre mladých nenájdete nič, všetko to potom uteká preč.

Viera Zacharová, 58 rokov, dôchodkyňa
- Nového primátora, pretože k tomu dnešnému nemám dôveru, je to bývalý komunista. Kandidátov ostatných poznám, ale zatiaľ som si nevybrala, koho budem voliť, viem len, koho nechcem. A čo treba zlepšiť? Dopravu, dopravu a ešte raz dopravu.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
06. máj 2024 10:30