StoryEditor

„Fico považuje Slovákov za retardovaných." Sulík sa pustil do šéfa Smeru kvôli Bonaparte

30.04.2018, 11:44
Autor:
lmlm
​Ficov argument, že keď si nájde vhodné bývanie, objavia sa pri ňom pochybní ľudia, ktorí ho vlastnili v minulosti, je podľa Sulíka výhovorka na úrovni politického suterénu.

Šéf SaS Richard Sulík obviňuje bývalého premiéra Roberta Fica z klamstva. Podľa šéfa liberálov si Fico intenzívne nehľadá nové bývanie a stále býva v luxusnom komplexe Bonaparte.

"Je nemysliteľné, že trojnásobný bývalý predseda vlády, ktorý riadil štát, si nedokáže ani po rokoch nájsť primerané bývanie. Je nemysliteľné, že sa stále nevysťahoval z bytu daňového podvodníka, ktorému sa za jeho vlády darilo páchať podvody bez vyvodenia trestnoprávnej zodpovednosti,“ uviedol v reakcii predseda SaS Richard Sulík. 

​Ficov argument, že keď si nájde vhodné bývanie, objavia sa pri ňom pochybní ľudia, ktorí ho vlastnili v minulosti, je podľa Sulíka výhovorka na úrovni politického suterénu.

Je to zároveň dôkaz, že predseda Smeru-SD považuje občanov Slovenska za mentálne retardovaných. Vždy sme vyslovovali pochybnosti, či luxusný byt v komplexe Bonaparte nie je už Ficov byt, ktorý získal od Bašternáka výmenou za jeho beztrestnosť. Aktuálne vyhlásenie Roberta Fica naše domnienky zosilňuje. Poctivý politik by radšej býval v požičanom karavane ako v byte Ladislava Bašternáka. To, samozrejme, neplatí o Robertovi Ficovi, ktorý dostal mafiu priamo na úrad vlády,“ pokračoval v kritike Sulík.

Dnes už bývalý premiér začal po podozreniach z podvodov u Bašternáka hovoriť o tom, že chce otázku bývania riešiť a vo februári minulého roka vyhlásil, že zásadným zlomom v tejto záležitosti bude obvinenie Bašternáka.

V tomto prípade bude pre mňa neudržateľné, ak by došlo k vzneseniu nejakých obvinení. Pokiaľ je to v polohe nejakých diskusií, len čo bude vznesené obvinenie, tak pochopím, že tam jednoducho nemôžem zostať,“ povedal vtedajší predseda vlády Fico.

O mesiac neskôr Bašternáka obvinili, na čo reagoval Fico tým, že to pre neho znamená hľadanie si nového bývania. Odvtedy prešiel viac ako rok a dnes už poslanec Robert Fico stále býva v byte kontroverzného podnikateľa.

Robert Fico o bývaní v Bonaparte:

01 - Modified: 2024-04-13 15:44:19 - Feat.: - Title: "Fico tomu nerozumie." SaS je skeptická voči vyjadreniam premiéra o znižovaní počtu štátnych úradníkov 02 - Modified: 2024-04-13 12:45:43 - Feat.: - Title: Slovensko odmieta Migračný pakt Európskej únie, tvrdí Fico. Hrozbu pokuty nepovažuje za demokratickú 03 - Modified: 2024-04-13 12:20:01 - Feat.: - Title: Fico chce naštartovať slovenskú ekonomiku. Zdrojom konsolidácie je aj prezamestnanosť v štátnej správe, tvrdí 04 - Modified: 2024-04-13 11:28:35 - Feat.: - Title: Nezdieľame názor Fica o poste šéfa Národnej rady, platí koaličná zmluva, znie z Hlasu 05 - Modified: 2024-04-13 10:57:13 - Feat.: - Title: hn
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
23. apríl 2024 18:57