StoryEditor

Porota HN

28.12.2006, 23:00

Čo bolo pre vás udalosťou roka a prečo?

Tibor Gregor, výkonný riaditeľ Klubu 500
-- Osobne to bolo určite narodenie syna a pracovne -- vzhľadom na to, že bol volebný rok a predvolebné programy niektorých strán vyzerali veľmi radikálne, určite pozitívom po zostavení tejto vlády bolo, že sa zachovala kontinuita, že sa nezrušila rovná daň a že opatrenia, ktoré nová vláda pripravila, idú v duchu zlepšovania aj podnikateľského prostredia, aj vytvárania sociálnych programov pre ľudí.

Anton Šulík, divadelný režisér
-- Udalosťou je pre mňa každý deň s našou adoptovanou dcérou. A spoločensky to bol určite koniec primátorovania Jána Slotu v Žiline. To bol beh na dlhé trate, ktorý vyšiel. Je to pre mňa veľké šťastie, viera v spravodlivosť a v to známe -- pravda zvíťazí! To bolo naozaj asi vyústenie -- tam som prežíval všetky emócie naplno tak, ako kedysi 17. novembra 1989.

Anton Tkáč, olympijský víťaz v dráhovej cyklistike
-- Sociálny program Roberta Fica. Prebral na seba zodpovednosť za všetko, aj keď nemal na to podmienky. Išiel do niečoho, čo cítil, že to tak musí byť. A že dokáže peniaze vydolovať zo všetkého. Napríklad že urobil opatrenia na ministerstvách, keď v treťom štvrťroku znížil rozpočty ministerstiev. To sa mi strašne páčilo, že jednoducho to tak cítil a potreboval to tak urobiť.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
27. apríl 2024 17:29