StoryEditor

Maďarič varuje Harabina

16.04.2007, 00:00
Autor:
SITASITA
Minister spravodlivosti Štefan Harabin sa podľa ministra kultúry Mareka Maďariča zahráva s vlastnou dôveryhodnosťou, keď dáva služobné autá k dispozícii rodine. "Aj keď zrejme neporušil zákon, hrá s vlastnou dôveryhodnosťou," povedal Maďarič.

Minister spravodlivosti Štefan Harabin (nominant ĽS-HZDS) sa podľa ministra kultúry Mareka Maďariča (Smer-SD) zahráva s vlastnou dôveryhodnosťou, keď dáva služobné autá k dispozícii rodine. "Aj keď zrejme neporušil zákon, hrá s vlastnou dôveryhodnosťou," povedal Maďarič v relácii STV O 5 minút 12. Zároveň obvinil médiá, že k bývalej vláde boli benevolentnejšie. "Je tu dvojaký meter. Médiá až s posadnutosťou sa snažia nájsť každú smietku na tejto vláde... Fascinuje ma, s akou úpornosťou médiá pátrajú po všetkom, čo robia členovia tejto vlády."
Odvolanie Harabina nie je aktuálne ani podľa ministra, ani podľa poslanca Vladimíra Palka z opozičného KDH. Maďarič tvrdí, že rozhodnutie je na Harabinovi. "Nie je to v štádiu, že by sa to malo stať už zajtra," dodáva Palko.
K piatkovému neúspešnému pokusu opozície odvolať ministra hospodárstva Ľubomíra Jahnátka (nominant Smeru-SD) za rozhovor pre Trend, kde vravel o zaúčtovaní úplatkov pri obchode, Palko konštatoval, že Jahnátek urobil chybu, keď trval na svojich výrokoch. "A tie neboli udržateľné." Maďarič oponoval, že opozícia a médiá vysvetlili Jahnátkove slová inak, než ich myslel. "Minister Jahnátek obsahovú a vecnú chybu neurobil."

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
08. máj 2024 02:44