StoryEditor

Nech je podnik akokoľvek dobrý, vždy je na ňom čo zlepšovať

11.07.2019, 00:00
rozhovor

Dobré jedlo a dobrý kuchár sú len polovica výhry. Reštaurácia je považovaná za celkový komplex, ktorý sa určitým imidžom prezentuje aj navonok, hovorí manažérka prevádzky Bevanda v Istrocheme Nikola Derbasová.
Spomínali ste, že reštaurácia Bevanda má viac prevádzok. Koľko ich je a kto sú majitelia?
Majiteľmi sú Alena Augustinovičová a Gordan Augustinovič, ide o rodinnú firmu, ktorá je na trhu už deviaty rok. Dokopy je osem prevádzok, nap...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
21. november 2024 23:58