Boris KollárTASR
StoryEditor

Nie len Kočner. Toto je organizovaná skupina a všetci musia skončiť v base, vyhlásil Kollár

01.08.2019, 13:55
Autor:
klkl
Kollár pomenoval, kto všetko je podľa neho v štátnej mafii.

Tlačová konferencia Borisa Kollára:

V zverejnenej komunikácii Mariana Kočnera s Norbertom Bödörom sa spomína aj meno lídra opozičnej Sme Rodina Borisa Kollára.

„Z komunikácie je zrejmé, že sa výraznou mierou snažil o trestné stíhanie a diskreditáciu najmä Daniela Lipšica (Lipstein, Gambino), Igora Matoviča, Borisa Kollára (vlekár) a Andreja Kisku,“ uvádza podľa Denníka N policajt, ktorý analyzoval prepis komunikácie medzi Norbertom Bödörom a Marianom Kočnerom. Ten opisuje aj, ako Kočner s Bödörom konali v prospech strany Smer.

Ako uviedol vo svojom prvotnom stanovisku Kollár, snažili sa ho zlikvidovať rovnako ako Daniela Lipšica, Igora Matoviča a Gábora Grendela (obaja OĽaNO): „Záhadne to boli vždy Jombik a Barachovský, osobní vyšetrovatelia Kočnera, ktorí mu robili špinavú prácu.“ Podľa Kollára mu otvárali a zatvárali kauzy, keď začali stíhať údajne na jeho objednávku, poprípade zastavovali trestné stíhania vedené voči nemu.

"Dostali sme jasnú odpoveď na otázku, či na Slovensku existuje štátna mafia," vyhlásil na tlačovej konferencii Kollár. "Kto je jej členom? Gangstri, politici, vládna strana, finančné skupiny, sudcovia, prokurátori a bývalé vedenie polície," dodal opozičný politik. 

Podľa Kollára sú členmi tejto mafie "Kočner, Bödör, prepojenie na bývalé špičky vedenia polície - Hraško, Krajmer a vedie to až ku Gašparovi." Ako uviedol politik, napojenie bolo podľa neho aj na niektoré finančné skupiny. Konkrétne menoval Jaroslava Haščáka z Penty.

Cez médiá Penty v rámci vydavateľstva News and Media Holding podľa Kollára viedli voči nemu diskreditačnú kampaň. Ako príklad uviedol kauzu Čistý deň. Kočner spolu s jeho bývalým spolupracovníkom Petrom Tóthom boli vtedy odfotení s riaditeľkou tohto zariadenia Zuzanou Tománkovou.

Následne podľa Kollára médiá vlastnené Pentou spustili voči nemu diskreditačnú kampaň, ktorú dal práve so stretnutím do súvislosti. O Kollárovi sa vtedy písalo v súvislosti s jeho komunikáciou s chovankyňou tohto zariadenia.

"Uvedomme si, kto má dnes problém. Dnes ho má len Kočner, ktorý je dnes v base. Toto je organizovaná skupina a nie problém Marian Kočner. Musia všetci skončiť v base," uzavrel Kollár.

O 15-tej pripravuje tlačovú konferenciu aj Igor Matovič s Gáborom Grendelom. Prinesieme vám ju naživo tu:

01 - Modified: 2024-04-03 12:28:45 - Feat.: - Title: Kollárovo hnutie Sme rodina podporuje v druhom kole volieb Pellegriniho 02 - Modified: 2024-03-17 11:59:29 - Feat.: - Title: Sme rodina si na sneme opätovne za predsedu zvolilo Borisa Kollára 03 - Modified: 2024-02-03 13:26:13 - Feat.: - Title: Sme rodina bude voliť predsedu, Kollár bude kandidovať znova 04 - Modified: 2024-01-30 11:55:48 - Feat.: - Title: Dcéra Borisa Kollára tvorí pár so synom indického miliardára. Takýto luxus si užívajú u neho doma 05 - Modified: 2024-01-25 23:00:00 - Feat.: - Title: Čo robí Sme rodina? Kollár naznačil novú cestu. Za prezidenta podporí národného kandidáta
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
24. apríl 2024 00:59